Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν του American Horror Story

0
196
Οι εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα στο πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν του American Horror Story (Delicate) του Ryan Murphy, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Emma Roberts, Cara Delevingne και Kim Kardashian.

Το American Horror Story έχει μια μακρά ιστορία με έντονα camp σκηνές, από την Patti LuPone να τραγουδάει σε μια γκέι σάουνα μέχρι την Sarah Paulson να ενσαρκώνει μια σειρά από θρυλικούς ρόλους της σειράς. Και φαίνεται ότι η δωδέκατη σεζόν δεν θα αποτελεί εξαίρεση.

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου δείχνοντας μας τις εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες. Καταλαβαίνουμε ότι η εγκυμονούσα Anne Alcott (Emma Roberts) μπλέκεται σε μια πολύ σκοτεινή συνομωσία.

Το τρέιλερ ξεκινάει με την Anne και τον σύζυγός Dexter (Matt Czuchry) να είναι έτοιμοι να κάνουν οικογένεια. Αλλά όταν η Anne μένει έγκυος, μια τρομακτική παρουσία έρχεται στη ζωή της, η Meg που είναι γιατρός (Cara Delevingne), δημιουργώντας φόβους για την εγκυμοσύνη της.

Σύντομα η Anne αρχίζει και έχει περίεργες σκέψεις όπως το ότι το αγέννητο έμβρυο της την τρώει από μέσα της. Ευτυχώς, η Kim Kardashian είναι εκεί για να την βοηθήσει σε οτιδήποτε περνάει. Η τελευταία μας δίνει αρκετές campy σκηνές με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της ήδη από το τρέιλερ.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω: