Με την τρίτη σεζόν να κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου, η σειρά «Sex Education» στο Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ. Είναι λίγο ασυνήθιστο, αλλά πολύ διασκεδαστικό.

Αντί για ένα τυπικό τρέιλερ, αυτό το teaser είναι μια «επίσημη διαφήμιση» που προωθεί το Σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Moordale και διαθέτει όλους τους αγαπημένους μας αποφοίτους – καθώς επίσης παρουσιάζει μερικά νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στη μαθητική κοινότητα.

Το teaser ξεκινά με τους Otis (Asa Butterfield), Viv (Chinenye Ezeudu), Ola (Patricia Allison) και Lily (Tanya Reynolds) δηλώνοντας “επιλέξτε Mooredale”. Ακολουθεί η εισαγωγή της νέας διευθύντριας, Hope Haddon (Jemima Kirke).

Μετά εμφανίζεται η υπόλοιπη μαθητική κοινότητα που γνωρίζουμε και λατρεύουμε δίνοντας τους λόγους για τους οποίους το Moordale είναι το καλύτερο. Η διαφήμιση τελειώνει με μια γρήγορη εικόνα του Groff που κατασκοπεύει το πρώην σχολείο του και στη συνέχεια πηδά στους θάμνους.

Ενώ το teaser δεν αποκαλύπτει πολλά από την άποψη της πλοκής, είναι μια μεγάλη υπενθύμιση του γιατί η σειρά είναι τόσο διασκεδαστική.

Το Netflix κυκλοφόρησε προηγουμένως μια σύνοψη για τη νέα σεζόν, η οποία υπαινίσσεται ότι υπάρχουν πολλά να περιμένουμε. “Είναι μια νέα χρονιά, ο Otis κάνει σεξ, ο Eric και ο Adam είναι μαζί, και η Jean περιμένει μωρό”, διαβάζει. «Εν τω μεταξύ, η νέα διευθύντρια προσπαθεί να επαναφέρει το Moordale σε έναν πυλώνα αριστείας, η Aimee ανακαλύπτει τον φεμινισμό, ο Jackson ερωτεύεται και ένα χαμένο μήνυμα στον τηλεφωνητή εξακολουθεί να μας απασχολεί. Προετοιμαστείτε για δεσμεύσεις, εξωγήινα φαινόμενα, cupcakes σε σχήμα αιδοίου, και πολύ περισσότερο από την κυρία Groff.»

Δείτε το τρέιλερ: