Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν του Heartstopper

21/03/2024
από
Η τρίτη σεζόν του Heartstopper θα προβληθεί στο Netflix τον Οκτώβριο, όπως επιβεβαίωσε η πλατφόρμα.

Σε ένα σύντομο απόσπασμα που δημοσίευσε το Netflix στα social media, ο πρωταγωνιστής του Heartstopper Kit Connor, ο οποίος υποδύεται τον Nick Nelson, το bi παίκτη του ράγκμπι, αποκάλυψε ότι η «καυτή» τρίτη σεζόν θα είναι γεμάτη «σεξουαλική ένταση».

Στο βίντεο, ο Connor και ο συμπρωταγωνιστής του και τηλεοπτικός εραστής του, Joe Locke, γυρίζουν το όγδοο επεισόδιο – ενδεχομένως το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν – σε ένα λούνα παρκ.

«Ο Nick και ο Charlie, έχουν αρχίσει να γίνονται λίγο πιο καυτοί», είπε στο βίντεο ο Connor. «Πρόκειται να περάσουμε υπέροχα».

Και πρόσθεσε: «Η ένταση είναι μεγάλη. Η σεξουαλική ένταση. Αγάπη. Είμαστε όλα εκεί».

Σε άλλο σημείο της σύντομης προεπισκόπησης, ο William Gao, ο οποίος υποδύεται τον Tao Xu, αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας του «αρχίζει να καταλαβαίνει τι του αρέσει να κάνει και ποια είναι τα χόμπι του» και «βρίσκει ένα πάθος για κάτι που αρχίζει να αγαπάει πραγματικά».

Και η Jenny Walser, η οποία υποδύεται την αδελφή του Charlie Spring, την Tori, αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας της θα έχει περισσότερο χρόνο στην οθόνη στην τρίτη σεζόν.

«Αυτή τη σεζόν θα δούμε λίγο περισσότερο την Tori και πώς την έχουν επηρεάσει αυτά που περνάει ο Charlie. Κάνει επίσης έναν νέο φίλο», πείραξε ο Walser.

Βασισμένη στη σειρά γραφικών μυθιστορημάτων του Alice Oseman, η τρίτη σεζόν αναμένεται να ακολουθήσει τον Charlie ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί τις διατροφικές διαταραχές. Η Tori θα αρχίσει να βγαίνει με τον νεοφερμένο Michael Holden (τον υποδύεται ο Darragh Hand).

Εν τω μεταξύ, ο Charlie και ο Nick μάλλον θα αρχίσουν να πηγαίνουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, σύμφωνα με το βιβλίο του Oseman που κυκλοφόρησε πρόσφατα τον 5ο τόμο.

Στη νέα σεζόν φέρεται επίσης να πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός του Bridgerton Jonathan Bailey και η πρωταγωνίστρια του Mission Impossible Hayley Atwell.

Joe Locke as Charlie and Kit Connor as Nick in Heartstopper on Netflix. Charlie and Nick about to kiss.

Η πρωταγωνίστρια του Doctor Who, Yasmin Finney, η οποία υποδύεται την τρανς μαθήτρια και φίλη του Tao, Elle Argent, μοιράστηκε ότι η θετική αντίδραση των θαυμαστών στη δεύτερη σεζόν, η οποία κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, «ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση όλων μας» για τη δημιουργία της τρίτης σεζόν.

Όπως είναι φυσικό, οι fans του Heartstopper έχουν ενθουσιαστεί με το σύντομο teaser και με το γεγονός ότι πλέον έχουν μια σίγουρη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του Heartstopper προβάλλονται τώρα στο Netflix. Ο τρίτος κύκλος έρχεται τον Οκτώβριο του 2024.
Δες και αυτό!