Τα πρώτα 15 λεπτά της δεύτερης σεζόν του “Call Me Mother” κυκλοφόρησαν, και μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το τι να περιμένουμε.

Όπως και στην πρώτη σεζόν, στο “Call Me Mother” συναντάμε και πάλι την Crystal, ως τη μητέρα του House of Glass, τη Barbada de Barbades, ως τη μητέρα του House of Harmonie, και την Peppermint, ως τη μητέρα του House of Dulcet.

Η Crystal περιγράφει το House of Glass ως «μόδα, ανατροπή, punky αισθητική. Καυτό, επικίνδυνο και ιδρωμένο». Η Barbades θέλει τα παιδιά της στο House of Harmonie «να γίνουν καταπληκτικά σούπερ αστέρια». Ενώ η Peppermint πιστεύει ότι το House of Dulcet έχει να κάνει με την «τέχνη, τον ακτιβισμό και τη συμπόνια.» 

Η δεύτερη σεζόν του “Call Me Mother” ξεκινάει με τη διαδικασία της ακρόασης, η οποία αποτελείται από τρεις φάσεις: την εμφάνιση, το ταλέντο, και το tea. Κατά τη διάρκεια αυτών των φάσεων θα ξεχωρίσουν τα άτομα που θα μπουν στα τρία σπίτια του σόου… όμως ορισμένες drag queens ενδέχεται να περάσουν κατευθείαν, ακόμη κι από τον πρώτο γύρο του διαγωνισμού.

Οι 15 διαγωνιζόμενα άτομα, που θα διεκδικήσουν μια θέση στο House of Glass, στο House of Harmonie, ή στο House of Dulcet είναι τα εξής:

Champagna, Imarra, Jenna Seppa, Jessie Précieuse, Justin Abit, Kingchella, Makayla Couture, Miss Shay Dee, Mya Foxx , Newfound Lad, Pepper, Phoenix Black, Seyoncé Knows, Stony Mac και Weebee. 

Δείτε τα πρώτα 15 λεπτά της 2ης σεζόν του “Call Me Mother”

Το άτομο που θα κερδίσει στη δεύτερη σεζόν του “Call Me Mother” θα φύγει με χρηματικό έπαθλο 25.000 δολάρια, προϊόντα μαλλιών Wella και καλλυντικά Rimmel αξίας ενός έτους, ένα ταξίδι για 7 ημέρες στο Μεξικό, και την ευκαιρία να εμφανιστεί ως το πρόσωπο της Wella στο Pride του Τορόντο το 2023.

Ανυπομονούμε να δούμε σε ποιους οίκους θα ενταχθούν αυτές οι διαγωνιζόμενες drag queens και πώς θα τα πάνε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η δεύτερη σεζόν του Call Me Mother κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στο OUTtv.