Δείτε ποιος ηθοποιός θα προστεθεί στην τρίτη σεζόν του Heartstopper

205
Αν περιμένετε με ανυπομονησία την τρίτη σεζόν του Heartstopper, διαβάστε τη νέα ανακοίνωση της δημιουργού της σειράς, Alice Oseman.

Η συγγραφέας των πρωτότυπων κόμικς Heartstopper έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα (27 Νοεμβρίου) για να ανακοινώσει ότι η ίδια και η ομάδα του Netflix έχουν επιλέξει επίσημα τον Michael Holden.

Ο Michael Holden εμφανίζεται ως βασικός χαρακτήρας στο μυθιστόρημα Solitaire της Alice Oseman, το οποίο υπάρχει στο ίδιο σύμπαν με το Heartstopper.

The Heartstopper season 2 soundtrack is here.

Αν και η Oseman σημείωσε ότι πολλοί σκληροπυρηνικοί φαν του Heartstopper το είχαν ήδη καταλάβει, η συγγραφέας ανακοίνωσε ότι τον Michael Holden θα υποδυθεί ο ηθοποιός Darragh Hand.

«Κάποια από εσάς το έχετε ήδη καταλάβει, αλλά για όσα δεν το κατάλαβαν, είμαστε ενθουσιασμένα που καλωσορίζουμε τον Darragh Hand ως Michael Holden στην οικογένεια του Heartstopper για την τρίτη σεζόν!», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram.

«Εκτός από την εμφάνισή του στα graphic novels του Heartstopper, ο Michael – μαζί με την Tori – είναι ένας από τους κύριους χαρακτήρες του πρώτου μου μυθιστορήματος, “Solitaire”».

«Ήμουν λοιπόν πολύ αγχωμένη και ενθουσιασμένη που θα ξεκινούσα την αναζήτηση του Michael.

«Ο Michael είναι ένας ιδιόρρυθμος, εκκεντρικός και αισιόδοξος, και ήταν πρόκληση να βρω κάποιον που να αισθάνομαι ότι διοχετεύει πραγματικά τον Michael από τα βιβλία.

«Αλλά τότε ήρθε ο Darragh και ζέστανε τις καρδιές μας, μας έκανε όλους να γελάσουμε τόσο πολύ και συμπλήρωσε τέλεια την Tori. Ανυπομονώ να γνωρίσετε τον Michael στην 3η σεζόν!».

Η Tori Spring, την οποία υποδύεται η Jenny Walser στη σειρά του Netflix, είναι η μεγαλύτερη αδελφή του πρωταγωνιστή του Heartstopper Charlie Spring, τον οποίο υποδύεται ο Joe Locke.

Kit Connor as Nick Nelson and Joe Locke as Charlie Spring in a still from the Heartstopper two trailer.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πολλά για τον τρίτο κύκλο του Heartstopper, με όλες τις πτυχές της παραγωγής να παραμένουν καλά κρυμμένες.

Ωστόσο, η Oseman έχει αποκαλύψει ότι η τρίτη σεζόν θα επικεντρωθεί πολύ στην ψυχική υγεία, αφού και στη δεύτερη είδαμε τον αγώνα του Charlie να μιλήσει στον Nick για τις διατροφικές διαταραχές.

Πέρα από αυτό, θα πρέπει απλώς να περιμένουμε μέχρι το 2024 για να βγει ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος.