«Ο έρωτας φτιάχτηκε για δυο», «Το άλλο σου μισό», «Το τέλειο ζευγάρι». Υπάρχουν αμέτρητες παρόμοιες εκφράσεις που υποδηλώνουν την ύπαρξη δύο μονάχα ατόμων σε μία σχέση. Έτσι και όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τελετές γάμου, συνήθως αυτό περιλαμβάνει μια ετεροκανονική φαντασίωση. Αυτής της cis νύφης και γαμπρού. Αυτό το μήνα όμως, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, πραγματοποιήθηκε ένας polyamorous γάμος που αψήφησε το συμβατικό φαντασιακό.

Ως ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, γνωρίζουμε πολύ καλά τα άπειρα στερεότυπα γύρω από τους γάμους. Αν και πρακτικά στην Ελλάδα δεν το έχουμε ζήσει καθώς δεν έχει επιτευχθεί η ισότητα στον γάμο, πολλά άτομα μπορεί ήδη να γνωρίζουν πώς είναι να περιπλανάσαι σε μια βιομηχανία που δεν έχει φτιαχτεί για σένα. Επίσημες φόρμες ακόμα αναφέρουν τις λέξεις «νύφη» και «γαμπρός». Ακόμα και η δομή της τελετής είναι πολύ συμβατική και ετεροκανονική.

Αυτόν τον μήνα όμως, στην καρδία του Σάο Πάολο, τρεις άνδρες, ο Douglas Casali, o Átila Rodrigues, και ο Douglas Haynes παντρεύτηκαν. Μετά από πέντε χρόνια σχέσης το υπέροχο throuple αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Αντάλλαξαν τους όρκους τους και γιόρτασαν την αγάπη τους σε μια αξιοζήλευτη τελετή στο ιστορικό κέντρο του Σάο Πάολο.

Έσπασαν κάθε συμβατικό πρωτόκολλο που έχει ένας στρέιτ και μονογαμικός γάμος. Οι polyamorouys γάμοι δεν αναγνωρίζονται ακόμα νομικά στην Βραζιλία. Παρά αυτό το γεγονός, το throuple ήταν αποφασισμένο να γιορτάσει την αγάπη του και να προχωρήσει σε μια όμορφη ένωση με τους αγαπημένους τους να είναι παρόντες. Το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν κάτι αληθινά απίστευτο!

Δείτε και μόνα σας παρακάτω!

Πληροφορίες και φωτογραφίες από gayety και Cama de Gato.