Μια φορά κι ένα καιρό…

Ο Dave Rubin είναι σχεδόν ο αντίθετος gay από τον gay-pimp. Ο Dave, ΝεοΥορκέζος από το Μπρούκλιν, έχει κάνει εμφανίσεις ως stand-up κωμικός σε διάφορα κλαμπ και έχει παρουσιάσει διάφορα show: το The Anti-Show, το Hot Gay Comics, aλλά και το προσανατολισμένο γύρω από LGBT θέματα, The Ben and Dave Show. To The Ben and Dave Show, αφού έφαγε πόδι από την τουβού, ενεφανίσθη ως ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ραδιοφωνική εκπομπή με νέο τίτλο, The Six Pack. Με αυτό τον τίτλο έπαιξε από το 2009 εώς το 2012 και στο οποίο εμφανίστηκαν διάφοροι πολύ πολύ γνωστοί καλεσμένοι αναμεσά τους ο Larry King και η Rosie O’Donnel.

 

Και όλα αυτά μέχρι που τον πρόγγυξαν οι YoungTurks και το Youtube δικτυό τους να τα παρατήσει όλα και να πάει στο L.A. να κάνει το Rubin Report. Πολύ τρέξιμο αυτό το παιδί.

 

Rubin Report

Τώρα λοιπόν κάνει weekly εκπομπή στο utube, το Rubin Report, με πάνελ παρακαλώ και θεματολογικά dear, καλύπτει τα πάντα. Μην ξεχάσω να σου πω ότι αφού ο gay γάμος ξανάγινε νόμιμος στην Καλιφόρνια έκανε ειδική εκπομπή αφιέρωμα.

Εμένα τι με νοιάζει αυτός καλή μου…

Θα σου πω. Ο Dave, είναι clean-cut γλυκούλης, διανοούμενος, κωμικός και φρικτά μα φρικτά πορωμένος.

ΠΟΡΩΣΕΙΣ

TWITTER

Πεθαίνει για Twitter,-40.300 tweets- στο οποίο γράφει μανιωδώς όλη την ώρα και μερικά από τα tweets του έχουν πάνω από 15.000 retweets. Βουαλά και το twitter feed του-Dave Rubin-.

GOLDEN GIRLS

Πεθαίνει δις και τρις και τετράκις, για τα Χρυσά Κορίτσια, σε τέτοιο σημείο που είναι παρουσιαστής του The Golden Girls Ultimate Fan Club στο Logo Tv και το Facebook του ειναι γεμάτο Bea Arthur -η Dorothy Ντε-.Αλλά δεν σταματά εδώ αγαπημένε μου.

STAR WARS

Μία άλλη μεγάλη του πόρωση είναι none other από το Star Wars, στο οποίο συχνά πυκνά κάνει αναφορές, ποστάρει εικόνες και έχει ψεύτικο light saber.

ΡΟΜΠΟΤ

Και είναι άρρωστος και ψυχωτικός με τα Ρομπότ. Τα ρομπότ, κατά τη γνώμη του, θα μας εξαλείψουν από αυτό τον κόσμο με κάποιο τρόπο και γενικώς κάποια καταστροφή τύπου Terminator θα γίνει.