Το ότι είναι gay αποκάλυψε ο Michael Angelakos, αργηγός του συγκροτήματος “Passion Pit”, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο αμερικανός μουσικός που είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για το ότι έπασχε από διπολική διαταραχή, δήλωσε ότι ασυνείδητα ανέβαλε το coming out για χρόνια.

“Ειδικά με τη σεξουαλικότητά μου, ήταν απλά, σε αντίθεση με τη διπολικότητα, ‘μη ζητήσεις βοήθεια, μη μιλήσεις σε κανέναν’. Έζησα σε ένα τόσο straight περιβάλλον. Κανένας δεν θα καταλάβαινε, δεν είχε έρθει η στιγμή. Ήταν αρκετά πιο εύκολο τότε να μιλάς για κορίτσια. Συνέχιζα να γράφω για αυτά. Αντιμετώπισα  αρκετά δύσκολα θέματα με κορίτσια γενικά μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου. Ήταν τόσο καλή φίλη…”

“Ήθελα απεγνωσμένα να ήμουν straight για την πρώην γυναίκα μου. Πάντα προσπαθούσα να το βγάλω από το μυαλό μου – όχι συνειδητά. Απλά ήθελα να είμαι straight γιατί την αγαπώ τόσο πολύ. Νόμιζω ήταν ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα όταν χωρίσαμε..”

 

 

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!