Χυδαία ομοφοβική επίθεση Κούγια κατά Κασσελάκη

18/06/2024
από
Χυδαία ομοφοβικά σχόλια κατά του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ως απάντηση στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με την υπόθεση Λύτρα.

Σχολιάζοντας την υπόθεση έμφυλης βίας με δράστη τον Απόστολο Λύτρα, ο ποινικολόγος χαρακτήρισε «αντρική» τη συμπεριφορά του κακοποιητή, λέγοντας συγκεκριμένα ότι το γεγονός ότι ομολόγησε «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση στο X, τόνισε ότι «δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην κακοποίηση».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Αλέξης Κούγιας – γνωστός για τις ομοφοβικές του τοποθετήσεις – εξέδωσε μια χυδαία ανακοίνωση, επιτιθέμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το ότι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν άφησε ασχολίαστη την εξαιρετικά ομοφοβική δήλωση, υπογραμμίζοντας ότι είναι περήφανος που προσπαθεί να στείλει «τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα».

Συγκεκριμένα έγραψε στο X: «Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος.

Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα.

Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας.

Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».




Δες και αυτό!