Χτίζοντας ένα γερό ανοσοποιητικό

25/09/2023
ανοσοποιητικό
Το ανθρώπινο σώμα για να λειτουργήσει φυσιολογικά χρειάζεται σε ιδανική αναλογία: οξυγόνο, νερό, μακροθρεπτικά στοιχεία (λίπη, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες) και μικροθρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα, λιπαρά οξέα, προβιοτικά, ένζυμα, αντιοξειδωτικά).

Η ιδανική αναλογία διαφέρει σε κάθε άτομο και σε διαφορετικές περιόδους της ζωής. Σε κάθε εποχική αλλαγή, ο ανθρώπινος οργανισμός βιώνει αλλαγές στα επίπεδα ενέργειας, μεταβολισμού, ακόμα και στις διατροφικές προτιμήσεις. Ένα φυσικό επακόλουθο της εποχικής αλλαγής είναι οι συχνές ιώσεις και τα κρυολογήματα λόγω της «πεσμένης άμυνας» του οργανισμού, δηλαδή του αδύναμου ανοσοποιητικού μας.

Ενώ όμως όλοι μιλάμε για το ανοσοποιητικό, τελικά γνωρίζουμε τί ακριβώς είναι και πώς μπορούμε να το διαφυλάξουμε υγιές και δυνατό; Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός, που σκοπό έχει να μας υπερασπίσει από την «επίθεση» εκατομμυρίων βακτηρίων, μικροβίων, ιών, τοξινών και παρασίτων που καραδοκούν να εισβάλουν στον οργανισμό μας. Ζει μέσα στο σώμα μας και είναι το πιο βασικό σύστημα για την υποστήριξη της ζωής.

Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, και παρόλη τη νέα πραγματικότητα της πανδημίας και της έμφασης που όλοι μάθαμε να δίνουμε σε συγκεκριμένες συνήθειες υγείας/υγιεινής, όλο και κάποιος γύρω μας θα βήξει δυνατά, θα φταρνιστεί ή θα έχει καταρροή. Εμείς μπορούμε αρχικά να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας με 3 βασικά «όπλα»: τη σωστή διατροφή, τη συστηματική άσκηση και τον καλό ύπνο.

ανοσοποιητικό

Για τη μέγιστη όμως προστασία του, η Sky Premium Life® παρουσιάζει τον…your personal Bodyguard! Ένα ενισχυμένο και στοχευμένης δράσης συμπλήρωμα διατροφής, για τη στήριξη του ανοσοποιητικoύ και τη μείωση της κόπωσης του σώματος. Το Bodyguard είναι προϊόν πολύμηνης έρευνας του επιστημονικού μας προσωπικού και περιέχει σαμπούκο (elderberry), βήτα-γλυκάνες, βιταμίνες C, B12, D3, K2, σελήνιο, ψευδάργυρο και χαλκό, στη σωστή δοσολογία και περιεκτικότητα. Αποτελεί έναν δυνατό και ολοκληρωμένο συνδυασμό, που τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα μειώνει την κούραση και την κόπωση και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας, για την προστασία από τις προκλήσεις του χειμώνα. Επιπλέον, προσφέρει έντονη αντιοξειδωτική δράση, καθώς προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Δεν περιέχει γλουτένη, γλυκόζη και λακτόζη και μπορείτε να το βρείτε στα ράφια των φαρμακείων σε ένα πανέμορφο, γυάλινο μπουκάλι με 60 κάψουλες (αγωγή 1 μήνα – 2 κάψουλες ανά ημέρα).

Και για όποιον επιμένει πιο παραδοσιακά…υπενθυμίζουμε την ήδη γνωστή και ξεχωριστή πεντάδα προστασίας Immune 5, με τα συμπληρώματα: Echinacea & Vitamin C / Vitamin C (500mg ή 1000mg) / Vitamin D3 (2500 ή 4000IU) / Elderberry, B Glucans, Zinc / Zinc & Vitamin C.

Αναζητήστε την πλήρη γκάμα της Sky Premium Life® στα φαρμακεία, βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και θωρακίστε τον οργανισμό σας εκ των έσω, για έναν πιο εύκολο χειμώνα, απαλλαγμένο από περαιτέρω, δυσάρεστες εκπλήξεις.

Sky Premium Life®… In Love with Life!




Δες και αυτό!