Ο Chris Pratt παραδέχεται, ότι του αρέσει να κάνει διατάσεις μπροστά στον καθρέφτη του κι εμείς, ότι χρειαζόμαστε αυτές τις εικόνες για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα και να αντέξουμε τη Δευτέρα μας.

Ο Chris Pratt αποκάλυψε το αγαπημένο μέρος του σώματός του, που είναι σε άριστη φυσική κατάσταση.

Ο 37χρονος Αμερικάνος ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει μεταμορφώσει τον εαυτό του, χάρη στους ρόλους που ενσαρκώνει και που τον έχουν μετατρέψει σ’ ένα από τα πιο μεγάλα αστέρια της 7ης τέχνης. Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση με τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές κι αργότερα συνέχισε στον κινηματογράφο. Περισσότερο γνωστός έγινε με τις ταινίες Lego και Guardians of the Galaxy.

Ενώ παραδέχεται, ότι η διατήρηση της σωματικής του διάπλασης δεν είναι πάντα και το πιο διασκεδαστικό πράγμα στον κόσμο, έχει ωστόσο, κάθε λόγο να απολαμβάνει το προνόμιο του σμιλευμένου κορμιού του.

Six months no beer. #GOTG Kinda douchey to post this but my brother made me.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chris pratt (@prattprattpratt) στις

Για σνακ τρώει αυγό τυλιγμένο σ’ αγγούρι. Εξηγεί, ότι είναι σα σάντουιτς, αλλά αντί για ψωμί βάζει λεπτές φέτες αγγούρι κι αντί για κρέας, προτιμά λάχανο και ψιλοκομμένο αυγό.

Όπως έχω ξαναπεί το φαγητό πια δεν είναι απολαυστικό, το να τεντώνω τους μυς στα οπίσθιά μου μπροστά στον καθρέφτη είναι. Οπότε, όχι ζάρες. Όχι δίπλες. Μόνο άπαιχτα μαγουλάκια. ΖΗΣΕ Μ’ ΑΥΤΟ!!!»

Μέχρι να τον απολαύσουμε όμως, στο Φύλακες του Γαλαξία 2, ή στο Untitled Avengers ή και στο Jurassic World 2… ας τον απολαύσουμε εδώ: