Η Cher επιβεβαίωσε ότι είναι σε σχέση με τον 36χρονο μουσικό παραγωγό Alexander Edwards και δεν την ενδιαφέρει τι πιστεύει ο κόσμος για τη διαφορά ηλικίας.

Την Κυριακή (6 Νοεμβρίου), η 76χρονη θεά του «Believe» δημοσίευσε μια φωτογραφία του Edwards με ένα emoji καρδιάς στο Twitter.

Όταν ένα άτομο είπε: «Καλύτερα να σου φερθεί σαν τη βασίλισσα που είσαι!» Η Cher απάντησε καταφατικά.

 Η Cher αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, και ότι η οικογένειά της τον έχει ήδη γνωρίσει.

Ενώ πολλοί της έστειλαν συγχαρητήρια, ορισμένοι από τους φανς της ανησυχούν για τις «προθέσεις» του Edwards. «Ξέρουμε ότι είσαι υπέροχη και είμαι σίγουρος ότι ο στενός σου κύκλος θα συνεχίσει να σε προσέχει», έγραψε ένας θαυμαστής. «Θέλω να είσαι ευτυχισμένη, αλλά να μην σε εκμεταλλεύονται!!!»

Η Cher απάντησε: «Όπως όλοι γνωρίζουμε…ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΧΘΕΣ,  και αυτό που ξέρω σίγουρα… είναι ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Κάθε φορά που κάνεις μια επιλογή, παίζεις με τις πιθανότητες… Πάντα έπαιρνα το ρίσκο. ΑΥΤΗ είμαι».

Απαντώντας, επίσης, σε σχόλια σχετικά με τη διαφορά ηλικίας μεταξύ εκείνης και του Edwards, η τραγουδίστρια είπε ότι «η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά».

 Σε ένα tweet, μάλιστα έγραψε: «Οι άνθρωποι που μισούν θα μισούν… Δεν έχει σημασία! Είμαστε ευτυχισμένοι και δεν ενοχλούμε κανέναν».

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε, χέρι-χέρι, στο Χόλιγουντ σε δείπνο πρόσφατα.

Ο Edwards είναι ο πρώην της Amber Rose, με την οποία έχει έναν τρίχρονο γιο, τον Slash Electric Alexander Edwards. Η Rose έχει κατηγορήσει τον Edwards ότι την απάτησε πολλές φορές, αναφέροντας 12 διαφορετικές υποθέσεις. Ο Edwards παραδέχτηκε αργότερα ότι ήταν άπιστος.