Η Britney Spears εδώ και 12 χρόνια έχει εμπλακεί σε ένα σύνθετο σύστημα που περιορίζει τα οικονομικά και την περιουσία της. Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να τερματιστεί ο έλεγχος του πατέρα της, Jamie Spears, πάνω της.

Το The Blast αναφέρει ότι ο νομικός σύμβουλος της Britney Spears επιδιώκει να ανατρέψει συγκεκριμένη νομική ρύθμιση. Ο δικηγόρος της  Britney Spears θέλει να αλλάξει το σημείο που αναφέρει ότι η περιουσία της εποπτεύεται από τον πατέρα.

Ο 38χρονος δικηγόρος, Samuel Ingham III, υπέβαλε την κατάθεση τη Δευτέρα (17 Αυγούστου).

Αναφέρεται, ότι η Spears πιστεύει ότι η συντηρητικότητα (κηδεμονία) «πρέπει να αλλάξει ουσιαστικά για να αντικατοπτρίζει τις σημαντικές αλλαγές στον τρέχοντα τρόπο ζωής της και τις δηλωμένες επιθυμίες της» .

Το νέο, ότι η Spears είναι “έντονα αντίθετη” σε αυτήν την κηδεμονία, αναζωπυρώνει το επαναστατικό κίνημα #FreeBritney.

Η κηδεμονία, είναι μια νομική διαδικασία που συνήθως επιδιώκεται για την προστασία των ηλικιωμένων, των ασθενών ή εκείνων με ψυχικές ασθένειες. Η Britney Spears νοσηλεύτηκε μετά από έναν νευρικό κλονισμό το 2008. Έκτοτε, ορίστηκε διαχειριστής ο πατέρας της.

Ο δικηγόρος της, σημειώνει ότι αναμένει μεγάλη μάχη.

Στην κατάθεση, ο Ingham ανέφερε ότι η Spears επιδιώκει να αφαιρέσει τον πατέρα της Jamie από τον ρόλο του, και να θέσει τον μόνιμο έλεγχο της περιουσίας και των οικονομικών της στα χέρια της προσωρινής επαγγελματία συντηρήτριά της, Jodi Montgomery.

Θυμίζουμε ότι ο Jamie αποχώρησε από το ρόλο αυτό το 2019, μετά από 11 χρόνια. Αντικαταστάθηκε προσωρινά από την επαγγελματία συντηρήτρια Montgomery.

«Χωρίς με κανέναν τρόπο να παραιτηθεί από το δικαίωμά της, θα ζητήσει τον τερματισμό αυτής της κηδεμονίας για το μέλλον. Η Britney θα ήθελε να οριστικοποιηθεί μόνιμα ο διορισμός της κ. Montgomery ως συντηρήτριας του προσώπου της» , εξήγησε ο Ingham.

Ο Jamie έδωσε μια σπάνια συνέντευξη νωρίτερα αυτό το μήνα, δίνοντας μια σκληρή επίπληξη στις εκκλήσεις και τις διαμαρτυρίες του κινήματος Free Britney, καταγγέλλοντάς το εντελώς. Αποκάλεσε την εκστρατεία που αποσκοπεί στην απελευθέρωση της Britney «αστείο» .

Ως αποτέλεσμα, ο Ingham είπε ότι αναμένει ότι “οποιαδήποτε προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της πελάτισσάς μου, όπως αναφέρεται παραπάνω, θα αμφισβητηθεί επιθετικά από τον James” .

Η Britney Spears είπε ότι αγαπά την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα «τόσο που πονάει» !