Bridgerton: Ο έρωτας της Penelope με τον Colin στο επίκεντρο της 3ης σεζόν

Ξεχάστε τους Bridgertons, ήρθε η ώρα της Miss Featherington να λάμψει.

Η 3η σεζόν του “Bridgerton” θα επικεντρωθεί στην ερωτική ιστορία της Penelope Featherington με τον Colin Bridgerton, ξεφεύγοντας από τη σειρά των βιβλίων της Julia Quinn.

Η Nicola Coughlan – που υποδύεται την Penelope, και Lady Whistledown – αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας της θα είναι ο επόμενος που θα βρει τον έρωτα κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης σε εκπομπή του Netflix στο FYSee την Κυριακή.

“Όπως και η Lady Whistledown, κρατούσα ένα μυστικό για αρκετό καιρό και μπορώ να επιβεβαιώσω σε όλους σας ότι η 3η σεζόν είναι η ιστορία αγάπης του Colin και της Penelope”, δήλωσε η 35χρονη Coughlan. “Κράτησα αυτό το μυστικό από τις δύο εβδομάδες της 2ης σεζόν. Είναι η πρώτη φορά που το λέω εδώ”.

Επίσης, έκανε μία ανάρτηση για το “#Polin”, το παρατσούκλι που οι θαυμαστές αποκαλούν χαϊδευτικά το ζευγάρι, στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cdm0BEVL91Z/

“Λατρεύω τους Polin”, δήλωσε ο Luke Newton, ο οποίος υποδύεται τον Colin Bridgerton. “Υπάρχει τόση αγάπη για αυτή τη σχέση. Κάτι που μας πιέζει, βεβαίως, επειδή υπάρχουν άνθρωποι που είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι με το να έρθει αυτή η ιστορία στο προσκήνιο. Αλλά επίσης μας γεμίζει ζεστασιά”.

Όπως γνωρίζουν οι θαυμαστές, η Πηνελόπη ήταν κρυφά ερωτευμένη με τον Κόλιν, τον τρίτο μεγαλύτερο Μπρίτζερτον και αδελφό της κολλητής της, της Ελοΐζ (την υποδύεται η Κλαούντια Τζέσι), αλλά η καρδιά της ράγισε όταν τον άκουσε να λέει ότι δεν θα την έβλεπε ποτέ για γάμο.

“Αν τελικά πρόκειται να καταλήξουν μαζί, πρέπει να σταματήσει να τον εξιδανικεύει τόσο πολύ”, δήλωσε η Coughlan στο TV Insider τον Απρίλιο. “Νομίζει ότι είναι τέλειος. Δεν μπορεί να κάνει κανένα λάθος στα μάτια της. Έτσι, πρέπει να αρχίσει να τον βλέπει ως πραγματικό άνθρωπο και όχι ως αυτό το τέλειο αγόρι. Το παιχνίδι πρέπει σίγουρα να εξισωθεί για να μπορέσουν οι δυο τους να έχουν ποτέ σχέση. Λοιπόν, ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συμβεί”.

Στα βιβλία της Κουίν, ο επόμενος στη σειρά ήταν ο Μπένεντικτ Μπρίτζερτον, ο οποίος πιθανότατα θα έχει την τιμητική του μετά την Πηνελόπη σε μια επόμενη σεζόν.

Η πρώτη σεζόν επικεντρώθηκε στο φλερτ της Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) και του αγαπημένου των θαυμαστών, του καυτού δούκα του Hastings (Regé-Jean Page). Ενώ η πρώτη επανάληψη ήταν γεμάτη σεξ και γυμνό, η δεύτερη σεζόν ήταν σαφώς πιο ήπια, ενώ έδειχνε τη σχέση μεταξύ του Anthony Bridgerton (Jonathon Bailey) και της Kate (Simone Ashley).

 

 

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.
Δες και αυτό!