«Μπορούν οι ομοφυλόφιλοι να μπουν στο Άγιο Όρος;», «Το περιβόλι της Παναγιάς δεν δέχεται ομοφυλόφιλους», «Δεν είναι γυναίκα ο Tyler». Αυτές είναι κάποιες από τις «μαγικές εκφράσεις» που ακούστηκαν σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με αφορμή ένα κακοστημένο (και ψευδές όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια) ρεπορτάζ.

Άρωμα κακοποίησης είχε, που λέτε, και σήμερα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με τη ροή της εκπομπής να κάνει χρήση όλου του ομοφοβικού μπαξέ (Κούγιας, Μπέος κλπ). Φυσικά, η ρητορική μίσους των συγκεκριμένων προσώπων φαντάζει βαρετή πλέον για την εκπομπή, που έχει βαλθεί να γεμίζει με ομοφοβία τα πρωινά μας και γι’ αυτό μανιωδώς αναζητά νέους τρόπους για το πετύχουν.

Αυτή, λοιπόν, τη φορά προσκάλεσαν τον Ανδρέα Καραγιάννη από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΝ LINE για να μιλήσει για το ρεπορτάζ του, σχετικά με την «επίσκεψη που προγραμματίζει ο Στέφανος Κασσελάκης στο Άγιο Όρος», αναφέροντας επίσης ότι στην επίσκεψη αυτή θα συμμετέχει και ο σύντροφος (σύζυγος) του προέδρου του Σύριζα. Και κάπου εκεί αρχίζει το πανηγύρι, αφού η εκπομπή άρχιζε να διαφωνεί γύρω από το κατά πόσο ένα ομόφυλο ζευγάρι έχει θέση στο Άγιο Όρος.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν φυσικά κακοποιητικός με τον παρουσιαστή – για κάποιον λόγο- να τονίζει εμμονικά ότι σύντροφος του Κασσελάκη «δεν είναι γυναίκα», με τον υπεύθυνο του ρεπορτάζ να αναφέρει ότι το «το περιβόλι της Παναγιάς δεν δέχεται ομοφυλόφιλους», αλλά και με την εκπομπή να αναρωτιέται τι γίνεται σε περίπτωση που ένας «ομοφυλόφιλος πάει εκεί για να μετανοήσει». Φυσικά, δεν έλειψαν και οι κίτρινοι – ροζ υπαινιγμοί γύρω από τι θα κάνει ένα (ομόφυλο) ζευγάρι στο Άγιο Όρος που θα κοιμηθεί μαζί.

Και αφού ολοκληρώθηκε όλο αυτό το κακοποιητικό θέατρο του παραλόγου, λίγο μετά ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να αναφέρει ότι το όλο ρεπορτάζ του Ανδρέα Καραγιάννη ήταν ψευδές (το διέψευσε το επιτελείο του Κασσελάκη), χωρίς φυσικά να ζητήσει ουδεμία συγγνώμη. Ίσως γιατί ψευδές ή μη, τη δουλειά του την έκανε!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!