«Μπελ Επόκ»: Ο Σπύρος Παρασκευάκος έρχεται στο Red Jasper

21/03/2024
από
«Μπελ Επόκ»: Ο Σπύρος Παρασκευάκος έρχεται στη σκηνή του Red Jasper την Παρασκευή 22 και 29 Μαρτίου. Καλεσμένες του η Φωτεινή Βαρζάκα και η Αλεξάνδρα Χρηστάκη. Ειδική συμμετοχή η Παρασκευή Δουρουκλάκη.

Ο Σπύρος Παρασκευάκος μας προσκαλεί τις Παρασκευές 22 και 29 Μαρτίου στο RedJasper στην Κυψέλη, να γνωρίσουμε τον καινούργιο του κόσμο με μια μουσική παράσταση με τίτλο «ΜΠΕΛ ΕΠΟΚ», βασισμένη στο νέο του δίσκο. 

Ιστορικά η ονομασία «Μπελ Επόκ» δόθηκε εκ των υστέρων, στην περίοδο της ευρωπαϊκής ιστορίας που διήρκεσε από το 1871 έως την έναρξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν θεωρήθηκε ως «χρυσή εποχή» σε αντίθεση με τη φρίκη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στην εποχή που ζούμε, ανάμεσα στους χιλιάδες πολέμους της καθημερινότητας, η «ΜΠΕΛ ΕΠΟΚ» μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ένας άνθρωπος, ένα χάδι, μια αλήθεια, ένα συναίσθημα, ο εαυτός μας. Μια μουσική βραδιά που ακροβατεί ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι.

Παρέα με τα καινούργια τραγούδια του Σπύρου θα ακουστούν και παλαιότερα από τα albums «Απ’ το μηδέν» και «Τρίτη έξοδος» καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική αλλά και την παγκόσμια δισκογραφία.

Μαζί του οι μουσικοί Harry Huta στην κιθάρα και Κριστιάν Μπακογιάννης στο μπάσο ενώ καλεσμένες του είναι η Φωτεινή Βαρζάκα και η Αλεξάνδρα Χρηστάκη. Συμμετέχει η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Παρασκευή Δουρουκλάκη!

Παραγωγή: Papia Music


Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Red Jasper (Κεφαλληνίας 18, Αθήνα)
Ημερομηνίες: Παρασκευή 22 και 29 Μαρτίου
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2108822551
Είσοδος: 8€
Ώρα έναρξης: 21:00
Δες και αυτό!