Μετά από μια ανταγωνιστική κατάσταση προσφοράς, το Netflix κέρδισε τελικά τα δικαιώματα, για μια μεταφορά σε σειρά, του μυθιστορήματος μυθοπλασίας για νεαρά άτομα των New York Times, “They Both Die at the End”, του Adam Silvera – και ο βραβευμένος με Grammy μουσικός, Bad Bunny, πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή.

Το “They Both Die at the End” διαδραματίζεται σε έναν κόσμο, όπου μια εταιρεία, που ονομάζεται Death-Cast, είναι σε θέση να προβλέψει με ακρίβεια τους θανάτους ατόμων και καλεί για να ενημερώσει το εκάστοτε άτομο, όταν έχει ακόμη περίπου 24 ώρες ζωής.

Στις 5 Σεπτεμβρίου, το Death-Cast καλεί δύο αγόρια, τον Mateo Torrez και τον Rufus Emeterio, οπότε και οι δύο πρέπει να αποφασίσουν, πώς θα περάσουν τις τελευταίες τους μέρες στη γη. Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή, που ονομάζεται Last Friend, η οποία συνδέει τους ανθρώπους, που ζουν τις τελευταίες τους μέρες μαζί, ώστε να μην περνούν τη μέρα μόνες/οι/α, ο Mateo και ο Rufus γνωρίζονται, και προσπαθούν να ζήσουν μια ολόκληρη ζωή σε μια μέρα.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017, και έγινε το πρώτο μυθιστόρημα μυθοπλασίας για νεαρά άτομα με κουήρ λατίνους χαρακτήρες, που έφτασε στο νούμερο ένα, στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times. Γνώρισε μια αναζωπύρωση, όταν συμπεριλήφθηκε στο hashtag του TikTok #BookTok, επαναφέροντάς το στο νούμερο ένα.

Είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή βιβλία μυθοπλασίας για νεαρά άτομα, σε όλο τον κόσμο, ξεπερνώντας το Twilight στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Ο Bad Bunny αναλαμβάνει την παραγωγή μαζί με τον Drew Comins και το στούντιο eOne και τον δημιουργό του Bridgerton, Chris Van Dusen. Ο Van Dusen, ο οποίος δημιούργησε και παρουσίασε τις δύο πρώτες σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, Bridgerton, επιστρέφει στο streamer, γράφοντας το πιλοτικό σενάριο.

Ο Bad Bunny έχει μία μικρή ιστορία στον κόσμο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, με εμφανίσεις σε έργα όπως το “Bullet Train” και το “Narcos: Mexico”. Πρωταγωνιστεί επίσης στην επερχόμενη ταινία της Sony Spider-Man Universe, “El Muerto”.


Στην Ελλάδα το Στο Τέλος Πεθαίνουν και οι Δύο κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Στο τέλος πεθαίνουν και οι δύο: Ένα βιβλίο-απόλυτο spoiler