Μπαμπάς καταδικάζει τις αντί-τρανς πολιτικές και γίνεται viral

16/11/2023
από
Εν μέσω σκληρών αντί-ΛΟΑΤΚΙ+ πολιτικών που εφαρμόζονται σε σχολεία σε όλες τις ΗΠΑ, ορισμένοι γονείς αντιστέκονται και αποφασίζουν να μιλήσουν υποστηρίζοντας τα παιδιά τους.

Ένα βίντεο με τον Cody Conner, έναν μπαμπά από τη Βιρτζίνια, έγινε viral στα social media μετά την ομιλία του σε συνεδρίαση σχολικού συμβουλίου πριν ένα μήνα (10 Οκτωβρίου). Ο πατέρας τριών παιδιών εκφώνησε μια συγκινητική ομιλία για τις «πολιτικές διακρίσεων» της πολιτείας, και κατηγόρησε όσους τις υποστηρίζουν.

«Δεν θα βρεις ποτέ τον σωστό τρόπο να κάνεις το λάθος πράγμα και οι πολιτικές του Κυβερνήτη Youngkin είναι λάθος», είπε στην αρχή του λόγου του.

Ο Conner αναφέρεται στις πολιτικές του κυβερνήτη για τα δημόσια σχόλια, που απαιτούν από τους μαθητές να χρησιμοποιούν τουαλέτες και να παίρνουν μέρος σε αθλητικές ομάδες με βάση το φύλο που τους αποδόθηκε κατά τη γέννηση. Επίσης, απαιτούν γραπτή άδεια από γονείς, στην οποία θα αναφέρουν ότι γνωρίζουν τις αντωνυμίες και το όνομα των παιδιών τους. Αυτό σημαίνει ότι το εκπαιδευτικό προσωπικό έχει τη δυνατότητα να κάνει misgendering στα παιδιά, σε περίπτωση που δεν υπάρχει η απαραίτητη γραφειοκρατία.

Οι πολιτικές απαιτούν επίσης από το σχολείο να ενημερώνει τους γονείς εάν ένας μαθητής αμφισβητεί την ταυτότητά του.

Ο Conner άρχισε να μιλάει στις συνεδριάσεις του σχολικού συμβουλίου επειδή μετακόμισε με την οικογένειά του στην περιοχή ακριβώς πριν περάσει η πολιτική του Youngkin, και ανησυχεί για το μέλλον της 13χρονης τρανς κόρης του που τώρα πηγαίνει στην 8η τάξη. Η οικογένεια μετακόμισε από την αγροτική Βιρτζίνια στη Βιρτζίνια Μπιτς, ώστε το παιδί τους, που είχε κάνει coming out ως τρανς ήδη ένα χρόνο πριν, να βρίσκεται σε ένα σχολικό σύστημα που θα το υποστήριζε. Αλλά όλα αυτά άλλαξαν εξαιτίας του Youngkin.

«Ποτέ στην ιστορία οι καλοί δεν ήταν η ομάδα που υποστήριζε τον φυλετικό διαχωρισμό και πίεζε για τη νομοθέτηση της ταυτότητας», είπε. «Ποτέ στην ιστορία οι καλοί δεν ήταν αυτοί που συνδέοντας με ομάδες μίσους όπως οι Proud Boys. Και τα καλά παιδιά δεν διαβάζουν αποσπάσματα του Χίτλερ για έμπνευση. Αυτοί είναι οι κακοί. Είναι οι κακοί τύπου που υποστηρίζουν κακές πολιτικές. Και αν υποστηρίζεται την ίδια κακή πολιτική, μαντέψτε: Είστε και εσείς ένας από τους κακούς».

@beezay22

#CapCut#virginia#virginiabeach#schoolboard#schoolboardmeetings#lgbtqiaplus#transrightsarehumanrights#protecttranskids#stoptransgenocide#fyp

♬ original sound – BeezayDad
Δες και αυτό!