Οι δυο τους πυροδότησαν φήμες αρραβώνων, όταν η Windham-Burke μοιράστηκε μια φωτογραφία των χεριών τους με διαμαντένια δαχτυλίδια και τη λεζάντα «Ξεκινήσαμε το 2023 με μια υπόσχεση» και ένα emoji καρδιά στα stories της στο Instagram.

Οι φανς προφανώς έσπευσαν στο συμπέρασμα, ότι τα δαχτυλίδια ήταν αρραβώνων και ότι το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και πέντε μήνες, είναι πλέον αρραβωνιασμένο.

Η Windham-Burke, η οποία διέγραψε γρήγορα το story μετά τη δημοσίευσή του, ξεκαθάρισε τα πράγματα στο People, και εξήγησε τι είναι αυτή η υπόσχεση:

«Ξεκινήσαμε το 2023 με μια υπόσχεση, η μία στην άλλη, να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί», είπε χωρίς, ωστόσο, να είναι ακριβώς αρραβώνας.

«Ήμασταν στη Βόρεια Καρολίνα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς», συνέχισε. «Και στις 11:59, κάναμε μια μικρή τελετή δέσμευσης η μία στην άλλη, όπου ανταλλάξαμε δαχτυλίδια και είπαμε: «Σ’ αγαπώ, θέλω να είμαι μαζί σου, αυτή είναι η υπόσχεσή μου σε σένα, εδώ είμαστε, θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου».

“Ήμασταν μόνο εμείς οι δύο. Ήταν πραγματικά οικείο, όμορφο και ξεχωριστό και απλά μια πολύ χαριτωμένη στιγμή που μοιραστήκαμε μαζί ως ζευγάρι”, πρόσθεσε. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν είναι «ακόμα» αρραβώνας.

 «Είμαστε τρελά ερωτευμένες και δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι εκεί θα καταλήξουμε μια μέρα», είπε για το κορίτσι της. «Αλλά αυτή τη στιγμή απλώς απολαμβάνουμε τον χρόνο μας μαζί και απολαμβάνουμε την αγάπη και τον ενθουσιασμό που έχουμε βρει η μία στην άλλη».

Η πρωταγωνίστρια των Real Housewives of Orange County, Windham-Burke και Spinner, έγινε επίσημη του Instagram τον Αύγουστο. Οι δυο τους βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα οδικό ταξίδι στην Αμερική αναζητώντας ένα σπίτι, που θα μείνουν εκεί «για πάντα» και θα μπορούν να μοιραστούν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί.