Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της τραγουδίστριας Ariana Grande και της drag queen του Rupaul’s Drag Race, Farrah Moan, για ένα φόρεμα. Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Στις αρχές του μήνα η Ariana Grande κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρίας ρούχων Forever 21 ζητώντας 10 εκατομμύρια δολάρια επειδή, σύμφωνα με την μήνυσή της, η νέα καμπάνια ρούχων της εταιρίας αντιγράφει το στιλ του βίντεο κλιπ “7 rings” αλλά και της ίδιας της τραγουδίστριας.

Αριστερά: Εικόνα από την καμπάνια της Forever 21. Δεξιά: Εικόνα από το βίντεο κλιπ της Ariana Grande

Στην μήνυση επίσης αναγράφεται ότι η εταιρία είχε ζητήσει συνεργασία με την τραγουδίστρια το 2018 αλλά η ίδια είχε αρνηθεί την πρότασή της.

Μετά την ανακοίνωση της μήνυσης, η Farrah Moan μπήκε στο παιχνίδι και μέσα από το twitter κατήγγειλε ότι η τραγουδίστρια αντέγραψε το φόρεμα που φορούσε στο πρώτο επεισόδιο του Rupaul’s Drag Race All Stars 4.

https://twitter.com/farrahrized/status/1169356947780358144

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο δημιουργός του φορέματος της Ariana Grande της εκμυστηρεύτηκε ότι του “ζήτησαν να αντιγράψει το εν λόγω φόρεμα μέσα από μια φωτογραφία”.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο tweet της “από ότι φαίνεται η Ariana Grande δεν έχει πρόβλημα να κλέβει πράγματα από queer καλλιτέχνες για να βγάλει κέρδος”.

Η Ariana Grande μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.