Αποκλείστηκαν από χώρο γαμήλιων δεξιώσεων επειδή είναι γκέι

21/04/2021
από
Jonathan Bennett
Αποκλείστηκαν από χώρο γαμήλιων δεξιώσεων επειδή είναι γκέι

Το είδωλο του «Mean Girls», Jonathan Bennett, και ο αρραβωνιαστικός του, Jaymes Vaughan, αποκλείστηκαν από χώρο δεξιώσεων γάμου, επειδή είναι γκέι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ζευγάρι.

Ο 39χρονος Bennett κι ο σύντροφός του Vaughan ονειρεύονταν για χρόνια να παντρευτούν σε ένα πολυτελές ακίνητο Palace Resorts στο Μεξικό.

Όμως, ο ιδιοκτήτης του θερέτρου, ισχυρίζονται ότι, αρνήθηκε να αφήσει το ευτυχισμένο ζευγάρι να κάνει κράτηση για τον χώρο, επειδή είναι γκέι.

«Όταν αρραβωνιαστήκαμε, ο ιδιοκτήτης είπε ότι δεν μπορούσε να μας παντρευτεί επειδή είμαστε δύο άντρες και αυτό έρχεται σε αντίθεση με την ηθική του», ισχυρίστηκε ο Bennett στο The Knot.

«Ήταν μια γροθιά στο στομάχι. Αποφασίσαμε εκείνη τη στιγμή ότι ο γάμος μας ήταν κάτι μεγαλύτερο από εμάς. Πρόκειται για την ΛΟΑΤ+ κοινότητα. Έχουμε λόγο, περνάμε ένα μήνυμα που θέλουμε να κάνουμε αυτόν τον γάμο ένα μεγάλο και δυνατό γεγονός.» 

Ο Bennett και ο Vaughan έκαναν τελικά κράτηση για τον γάμο του στο UNICO Hotel, ένα θέρετρο χωρίς ΛΟΑΤ+ αποκλεισμούς, που βρίσκεται κατά μήκος της Riviera Maya.

Και η αντιμετώπιση της ομοφοβίας τους απέδειξε απλά πόσο σημαντική και δύσκολη είναι η πράξη του γάμου ακόμη και σήμερα για αμέτρητα κουήρ άτομα.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δε θα υπάρξει ποτέ στιγμή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού των αρραβώνων μας ή του προγραμματισμού του γάμου μας, που οι ΛΟΑΤ+ άνθρωποι δεν είναι ενθουσιασμένοι», εξήγησε ο Vaughan, προσθέτοντας ότι:

«Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα μπορούν να γιορτάσουν κάθε στιγμή και δεν θα αισθάνονται μια αίσθηση ετερότητας. Η ετερότητα πρέπει να απομακρυνθεί από τους γκέι γάμους.»

«Ξεφεύγουμε λίγο από την παράδοση, γιατί ποιο είναι το νόημα;» λέει ο Bennett.

«Είναι ο γάμος σου. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Δεν υπάρχουν κανόνες. Πιστεύουμε ότι υπάρχει μόνο αυτός ο κανόνα.»

https://avmag.gr/133660/o-protagonistis-toy-quot-mean-girls-quot-jonathan-bennett-arravoniastike/
Δες και αυτό!