Η Anne Hathaway (Les Misérables) και η Michaela Coel (I May Destroy You) πρωταγωνιστούν σε μια νέα επική ταινία για την ποπ μουσική από το A24, με τίτλο “Mother Mary”. Οι Charli XCX και Jack Antonoff έχουν αναλάβει να γράψουν και να παράγουν πρωτότυπα τραγούδια για την ταινία.

 Στο “Mother Mary” θα δούμε τη Hathaway ως φανταστική μουσικό και τη σχέση της με μία διάσημη σχεδιάστρια μόδας που υποδύεται η Coel. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας θα υπογράψει ο David Lowery, γνωστός για τη δουλειά στα “A Ghost Story”, “The Green Knight” και “Pete’s Dragon”.

Οι ΛΟΑΤΚΙ+ φανς έχουν απολαύσει τη Hathaway  σε ταινίες όπως τα “Brokeback Mountain”, “The Devil Wears Prada”, “Ocean’s Eight”, “The Princess Diaries”, “Alice in Wonderland” και ως Catwoman στο “The Dark Knight Rises”.

Εν τω μεταξύ, η Coel συγκέντρωσε γρήγορα κοινό που τη λατρεύει, όχι μόνο για τη σειρά “I May Destroy You”, αλλά και από το “Chewing Gum”, καθώς και από την πρόσφατη είσοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως ο queer χαρακτήρας της Aneka στο “Black Panther: Wakanda Forever”.

Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τις δυο τους να υποδύονται ένα σαπφικό δυναμικό ζευγάρι του Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη!