Άννα Βίσση: «Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες ακόμα στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση»

0
6215
Μια σύντομη συνέντευξη στο πρωινό του Σκάι και τον δημοσιογράφο Αρτ, έδωσε η Άννα Βίσση. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που ξέρει πάντα μέσα από τις δηλώσεις της να περνά σημαντικά κοινωνικά μηνύματα, σχολίασε τους στίχους του τελευταίου της τραγουδιού «Gazoza» και συγκεκριμένα αυτόν που λέει ότι η «Άννα τα κάνει πουτάνα».

«Η Άννα είναι η κάθε γυναίκα, απλά κάνει ρίμα με το όνομά μου. Η λέξη που λέω στο τραγούδι είναι ένα επάγγελμα αποδεκτό, χρήσιμο σε πολύ κόσμο. Το νόημα είναι ότι θέλω να βγω έξω από τα ρούχα μου, θέλω να ξεσκάσω, να διαμαρτυρηθώ… Το κεντρικό νόημα του τραγουδιού είναι “τι άλλο πια να κάνω η γυναίκα”. Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες ακόμα στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση, το να φλερτάρουμε πιο άνετα και πιο ευθέως», σχολίασε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Υ.Γ. Έξτρα αγάπη στην Άννα για τον τίτλο του τραγουδιού και τη σημασία του στην γκέι αργκό. 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!