Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους καταγγέλλουν επίσημα Φιλιππίδη

04/02/2021

Οι τρεις καταγγελίες που έφτασαν στο ΣΕΗ είναι από την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Λένα Δροσάκη, όπως αποκάλυψε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αφορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι τρεις ηθοποιοί τον κατηγορούν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Υπενθυμίζεται, ότι από χθες, ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Υγεία”, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη, ενώ πριν λίγες μέρες με εξώδικο προειδοποιούσε τα κανάλια να μην προβάλουν το όνομά του και φωτογραφίες του σε κανένα ρεπορτάζ που να αφορά καταγγελίες.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!