Σύμφωνα με τον λογαριασμό του Twitter του The AHS Zone (@ahszone), ο τίτλος για τη νέα σεζόν είναι “American Horror Story: New York City” και η ημερομηνία πρεμιέρας είναι στις 19 Οκτωβρίου.

Τον Φεβρουάριο, ο πρόεδρος του FX, John Landgraf, είπε ότι φέτος θα επικεντρωθεί σε μια ιστορία, όχι όπως το Double Feature του περασμένου έτους.

 «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η ιδέα για την 11η σεζόν είναι μια ιστορία», είπε ο Landgraf. «Στην πραγματικότητα διαδραματίζεται σε διαφορετικά χρονοδιαγράμματα, αλλά είναι ένα θέμα, μια ιστορία, με αρχή, μέση και τέλος, όπως πολλές από τις προηγούμενες ιστορίες».

Δεν ξέρουμε πολλά ακόμη, αλλά έχουμε δει μερικές φωτογραφίες από την παραγωγή, να γυρίζεται στο East Village της Νέας Υόρκης, όπου μια βιτρίνα φτιάχτηκε για να μοιάζει με ένα κατάστημα βίντεο για ενήλικες της δεκαετίας του ’80, που ονομάζεται Video Peeps. Στις φωτογραφίες φαίνονται και αυτοκίνητα από τη δεκαετία του ’80.

Η Digital Spy έλαβε, επίσης, φωτογραφίες που έδειχναν τους ηθοποιούς Charlie Carver και Isaac Powell ντυμένους με vintage ρούχα να φιλιούνται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εκείνη την εποχή, οι φήμες έλεγαν ότι η σεζόν θα γινόταν στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ’70 και θα ασχολούνταν με το διαβόητο ντίσκο κλαμπ Studio 54.

Όσον αφορά το καστ του AHS 11, θα υπάρξουν κάποια πρόσωπα που επιστρέφουν, όπως οι Billie Lourd, Patti LuPone, Sandra Bernhard και Zachary Quinto, καθώς και πρωτοεμφανιζόμενοι, όπως οι Carver, Powell, και ο σκηνοθέτης των The Boys in the Band, Joe Mantello.

Το πλήρες καστ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Μια σεζόν στη Νέα Υόρκη που εξερευνά τη σκοτεινή πλευρά της πόλης στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 θα μπορούσε να είναι μία από τις καλύτερες. Γνωρίζουμε ότι ο Μέρφι λατρεύει την εποχή και την πόλη και τα έχει εξερευνήσει στο παρελθόν σε έργα όπως το The Normal Heart, τα Boys in the Band, το Pose και το Halston, οπότε το να μεταφέρεται αυτός ο τόπος και αυτή η ατμόσφαιρα στο AHS είναι απλά φυσική συνέχεια.