Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Heartstopper»

14/05/2024
από
Το Netflix επιβεβαίωσε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν του «Heartstopper» με ένα γλυκό σύντομο κλιπ, το οποίο συνοδεύεται από ένα καινούργιο τραγούδι της Billie Eilish.

Ενώ οι θαυμαστές είχαν ήδη μάθει ότι η τρίτη σεζόν του Heartstopper θα κυκλοφορούσε τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, τώρα είναι επίσημο: θα δούμε περισσότερο τον Nick και τον Charlie στις 3 Οκτωβρίου.

Σε ένα σύντομο κλιπ, ο Charlie (Joe Locke) φαίνεται να εξασκείται στον καθρέφτη, με σκοπό να πει στον Nick Nelson (Kit Connor) ότι τον αγαπάει, πριν του πει η αδελφή του, Tori Spring (Jenny Walser) αυτό που σκεφτόμαστε όλα: «Είμαι σοκαρισμένη που δεν το έχεις πει ήδη».

Στη συνέχεια, η Tori παροτρύνει τον Charlie να πει στον Nick ότι τον αγαπάει το συντομότερο δυνατό, και τότε ακούγεται να χτυπάει το κουδούνι. Ο Nick εμφανίζεται με ένα αμάνικο, ο Charlie με ένα καπέλο και βλέπουν ο ένας μια εντελώς νέα πλευρά του άλλου.

Στη συνέχεια, βγαίνουν έξω στον κόσμο, κρατώντας το χέρι ο ένας του άλλου.

Καθώς παίζει το κλιπ, ακούγεται και η φωνή της Billie Eilish και το τραγούδι «Birds Of A Feather» από το νέο της άλμπουμ, «Hit Me Hard And Soft».  

Αν και η Eilish παρουσίασε ένα νέο τραγούδι από το άλμπουμ στο Coachella, το σαπφικό «Lunch», αυτή είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές της ακούνε ένα επίσημο κλιπ από τον δίσκο, ο οποίος κυκλοφορεί αυτήν την Παρασκευή (17 Μαΐου).

Οι θαυμαστές της αγαπημένης σε όλα κουήρ τηλεοπτικής σειράς και των εικονογραφημένων βιβλίων της Alice Oseman ήταν αρκετά σίγουροι ότι η τρίτη σεζόν θα ξεκινούσε με ένα «σ’ αγαπώ», αλλά τώρα φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Στο τέλος του δεύτερου κύκλου, οι θαυμαστές έμειναν να περιμένουν αναρωτώμενοι αν θα πουν τις τρεις αυτές σημαντικές λέξεις μέσα από μηνύματα.

Μετά από αυτήν την τελευταία σκηνή, το Netflix ανακοίνωσε ότι το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν έχει τίτλο «Αγάπη», το οποίο σας λέει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε.

Ο τρίτος κύκλος θα αγγίξει επίσης και τα πιο προσωπικά και ερωτικής φύσεως θέματα του ζευγαριού, ενώ ο ηθοποιός του «Bridgerton» και γκέι είδωλο, Jonathan Bailey, θα πρωταγωνιστήσει ως το celebrity crush του Charlie.

Η τρίτη σεζόν του «Heartstopper» θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Πέμπτη 3 Μαΐου.
Δες και αυτό!