Ανακοίνωση μανάβικου συνδυάζει ομοφοβία και θεωρίες συνωμοσίας για την Covid-19

03/08/2020
από
Ανακοίνωση μανάβικου συνδυάζει ομοφοβία και θεωρίες συνωμοσίας

Οι αγοραστές πρέπει να «σέβονται» τους άλλους πελάτες που αρνούνται να φορέσουν μάσκα, επειδή πιθανώς υποστηρίζουν άτομα ΛΟΑΤΚ, που «εξαπλώνουν θανατηφόρες ασθένειες και μολύνσεις» .

Το Wenger’s Grocery Outlet, στο Mifflinburg της Πενσυλβανίας, εξόργισε την τοπική κοινότητα, αναρτώντας μια τρομακτική ανακοίνωση στην πόρτα του, η οποία προωθούσε τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον κορονοϊό υποδεικνύοντας στους πελάτες να «σέβονται» τους άλλους πελάτες που αρνούνται να φορούν μάσκες.

Σημείωσαν ακόμη ένα ψεύτικο δημοσίευμα, που ανέφερε ότι τα μέτρα κορονοϊού προορίζονται για την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, ισχυρίζονται, επίσης, ότι η χρήση μάσκας προκαλεί «υψηλά επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα-CO2 σύμφωνα με το SCIENCE AIRTHINGS» , το οποίο οδηγεί σε «χαμηλή παραγωγικότητα» . Προς το τέλος του μηνύματος προς το κοινό, οι ιδιοκτήτες συμπεριέλαβαν μια επίθεση σε άτομα της ΛΟΑΤΚ κοινότητας.

«Υπάρχουν άνθρωποι που πέρασαν την Covid-19 και δεν το πέρασαν και όλα τα άλλα άτομα, που ζούσαν στο ίδιο σπίτι» , έγραψαν. «Αυτό αποδεικνύει ότι η Covid-19 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΟΣΟ ΤΑ ΝΕΑ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. Πολλοί από αυτούς τους ίδιους ανθρώπους υποστηρίζουν την ΛΟΑΤΚ κοινότητα. Αυτός ο τρόπος ζωής είναι αμαρτία στα μάτια του Θεού και μεταδίδει θανατηφόρες ασθένειες και μολύνσεις.”

Αφού η τοπική κοινότητα ξέσπασε με οργή, η ανακοίνωση αφαιρέθηκε και οι υπάλληλοι άρχισαν να φορούν μάσκες.
«Ελπίζω ότι το έκαναν για τους σωστούς λόγους» , δήλωσε ο JanAnn Todd στο Daily Item.

«Χαίρομαι που έβγαλαν την φρικτή ανακοίνωση και ελπίζω να ζητήσουν συγγνώμη για το σχόλιο σχετικά με την ΛΟΑΤΚ κοινότητα» .

Αρκετές ομάδες συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για να διαμαρτυρηθούν στις απέναντι γωνίες του δρόμου σε πολλά τετράγωνα. Φορούσαν μπλουζάκια σε ταιριαστά χρώματα σε κάθε γωνία, σχηματίζοντας τη σημαία του Pride απλωμένη στην πόλη.

«Είμαι ένας ομοφυλόφιλος στην κεντρική Πενσυλβανία που μεγάλωσε εδώ, εδώ» , είπε ο Trevor Leon στο FOX 56. «Είναι δύσκολο» .

«Κάποιο μικρό γκέι παιδί που μεγαλώνει εδώ στην κεντρική Πενσυλβάνια πρόκειται να το δει αυτό και να δει όλη αυτήν την υποστήριξη και ελπίζω ότι αυτό θα βοηθήσει» .
Δες και αυτό!