Το ΕΜΣΤ e-shop είναι online και σας προσκαλεί να το ανακαλύψετε! Μοναδικά αντικείμενα, εμπνευσμένα από τις εκθέσεις και τη συλλογή του ΕΜΣΤ, κατάλογοι, βιβλία και αφίσες, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Στο e-shop θα βρείτε, επίσης, μια επιμελημένη συλλογή από διακοσμητικά και χρηστικά δώρα, αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα Ελλήνων και διεθνών δημιουργών, κεραμικά και γλυπτικά αντικείμενα, αριθμημένα έργα, μεταξοτυπίες και χαρακτικά.

Με ένα μόνο κλικ, όλοι αυτοί οι «θησαυροί» γίνονται προσβάσιμοι και προσιτοί, και έρχονται κοντά σας, προσφέροντας μια ξεκούραστη, γρήγορη και απολαυστική εμπειρία επιλογών και αγορών.

Πολλά από τα προϊόντα είναι ειδικές παραγγελίες και αναθέσεις, με στόχο να προβάλλουν και να προωθήσουν το έργο του Μουσείου. Όλα έχουν επιλεγεί με άξονα τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και την προγραμματική δέσμευση του ΕΜΣΤ για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Επισκεφθείτε το eshop.emst.gr και με την εγγραφή σας στο newsletter του, απολαμβάνετε έκπτωση 10% στην πρώτη σας παραγγελία.

Η ομάδα του e-shop του ΕΜΣΤ είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα και φιλικά και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.