Μια γυναίκα που ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είναι γκέι, παρότρυνε άλλα άτομα που έχουν βρεθεί στην κατάστασή της, να μην αφήσουν τα συναισθήματά τους να τα καταστρέψουν.

Η Carolyn Hobdey, από το Βόρειο Γιορκσάιρ, ξεκίνησε να μιλά για τη διακοπή του γάμου της με τον σύζυγό της στην εκπομπή Steph’s Packed Lunch στο Channel 4, τη Δευτέρα (18 Ιανουαρίου).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carolyn Hobdey (@carolynhobdey)

Η Hobdey συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον σύζυγό της σε ένα εκπαιδευτικό μάθημα και παντρεύτηκαν 2000. Ήταν «πραγματικά ευτυχισμένοι» μαζί και ήταν μία «υπέροχη διαδρομή», είπε στον οικοδεσπότη Steph McGovern.

Δεν είχε «απολύτως καμία ιδέα» ότι ο σύζυγός της ήταν γκέι, αλλά παρατήρησε ότι υπήρχε «έλλειψη οικειότητας» στη σχέση τους. «Δεν συνειδητοποίησα ότι κάτι έλειπε από το γάμο μου, ή ότι κάτι ήταν λάθος – μέχρι που κάποιος άλλος μπήκε στη ζωή μου, και αυτό άλλαξε πολλά για μένα», είπε. «Κατέληξα να έχω εξωσυζυγική σχέση και σκέφτηκα ότι το τέλος του γάμου μας ήταν εντελώς δικό μου λάθος. Και πήρα αυτό το φταίξιμο πάνω μου για πολύ, πολύ καιρό. Ο πρώην σύζυγός μου και εγώ συνεχίσαμε να ζούμε μαζί εκείνη την περίοδο, επειδή ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση όσον αφορά το πώς ένιωθα για τη σχέση.» 

Έξι χρόνια μετά, η Hobdey παρατήρησε ότι η συμπεριφορά του συζύγου της άρχισε να αλλάζει και αργότερα ανακάλυψε ότι είχε σχέση με έναν άντρα. «Αρχικά, ένιωσα πραγματικά ανακουφισμένη, γιατί ξαφνικά υπήρχε ένα πλήθος πραγμάτων, που έκαναν τεράστιο νόημα όσον αφορά αυτό που είχε συμβεί στη σχέση μας. Έτσι, αρχικά ένιωσα ανακουφισμένη», είπε. «Στην πραγματικότητα ένιωσα, όμως, και πολύ λυπημένη γι’ αυτόν, που το έκρυβε για όλο αυτό το διάστημα. Ήμουν στην πραγματικότητα η δεύτερη σύζυγός του, οπότε το περνούσε εδώ και αρκετό καιρό.» 

Ωστόσο, αργότερα ένιωσε «πολύ θυμωμένη» εκ μέρους της οικογένειάς της και ένιωσε ότι η ζωή της είχε «κλαπεί» από την ίδια.

Η Hobdey παρέμεινε «πάρα πολύ φίλη» με τον γκέι πρώην σύζυγό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carolyn Hobdey (@carolynhobdey)

“Νομίζω ότι μερικές φορές πρέπει να κάνετε κάποιες επιλογές. Δεν λέω ότι ήταν εύκολο, ήμουν πολύ θυμωμένη.”

«Αλλά τότε, μόλις συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά τα πράγματα, που ήταν υπέροχα σ’ αυτόν, τα πράγματα που αγαπούσα σ’ εκείνον – η αίσθηση του χιούμορ του, η διάνοιά του, και το πόσο καλά τα πηγαίναμε – έπρεπε να κάνω μια επιλογή, ή να τα αφήσω όλα και να χάσω όλα αυτά τα 15 χρόνια, ή να μάθω κάτι από όλο αυτό;» 

Συνέχισε:

«Ήταν ακόμα το άτομο με το οποίο ερωτεύτηκα, παρά το τι είχε συμβεί και, ενώ τον αγάπησα με διαφορετικό τρόπο, από όταν ήμασταν μαζί, τον αγαπούσα ακόμα. Το να διατηρήσω αυτή τη σχέση και να μένω φίλη/ος φαινόταν πιο σημαντικό από κάθε θυμό, ή κακό που είχα περάσει.»

Η Hobdey παρότρυνε άλλα άτομα που έχουν βρεθεί στην κατάστασή της να προσπαθήσουν να δουν τη «μεγαλύτερη εικόνα».

“Κάποτε αγαπούσες και νοιαζόσουν γι’ αυτό το άτομο. Μην αφήσεις τον θυμό σου και τον πόνο σου να γίνει το πράγμα εκείνο που σε κινεί και σε καταστρέφει. Αυτό που πρέπει να προωθήσεις είναι ότι έχεις την αίσθηση ότι αγαπάς αυτό το άτομο και είσαι καλός άνθρωπος, γιατί το αγάπησες και το φρόντισες. Αυτό είναι αυτό που είσαι, δεν είσαι μόνο το άλλο μισό κάποιου που αποδείχτηκε γκέι.”