Ο James Gunn και ο Peter Safran αποκάλυψαν τη νέα τους συλλογή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών της DC και η σειρά “Green Lantern” του Greg Berlanti δεν υπάρχει πουθενά.

Μία από τις σειρές της DC, που περιμέναμε με ανυπομονησία εδώ και χρόνια, ήταν εκείνη του Green Lanterns από τον παραγωγικό δημιουργό Greg Berlanti. Ο Berlanti βρίσκεται πίσω από διάφορες σειρές της DC, όπως “Supergirl”, “The Flash”, “Black Lightning”, “Legends of Tomorrow”, “Titans”, “Doom Patrol” και “Stargirl”.

Το Green Lanterns επρόκειτο να είναι η επόμενη μεγάλη σειρά του για το HBO και σχεδίαζε να έχει ΛΟΑΤΚΙ+ περιεχόμενο και γκέι πρωταγωνιστή. Ωστόσο, με την ανακοίνωση της DC, καταλαβαίνουμε ότι η σειρά ακυρώθηκε επίσημα και αντικαταστάθηκε με μία νέα σειρά Green Lantern. Η νέα σειρά, με τίτλο “Lanterns”, βασίζεται στο True Detective σύμφωνα με το Safran. 

Ενώ χάθηκε ο γκέι Green Lantern, τουλάχιστον δύο από τα νέα projects που ανακοινώθηκαν πιθανότατα θα έχουν κάποιο γκέι περιεχόμενο.

Η σειρά “Paradise Lost” θα επικεντρωθεί στις Αμαζόνες του νησιού της Wonder Woman, Themyscira, πριν γεννηθεί η Wonder Woman. Η DC ανακοίνωσε, επίσης, την ταινία “Authority”. Το “The Authority” ακολουθεί μία ομάδα υπερήρωων, τύπου Avengers ή Justice League, αλλά στο πιο βίαιο.

Ενώ ο Berlanti αποστασιοποιείται από το σύμπαν της DC, θα εξακολουθεί να συνεργάζεται με τη Warner Bros για πολύ καιρό. Τον Ιανουάριο, ο Berlanti υπέγραψε μια νέα τετραετή αποκλειστική συμφωνία για την Berlanti Productions να παραμείνει στη Warner Bros για τα τηλεοπτικά της projects τουλάχιστον έως το 2027.