Αυτούς του ηθοποιούς θα επέλεγε η σκηνοθέτης του Twilight σε ένα ενδεχόμενο reboot

316
Amazon
Μήπως ήρθε η στιγμή για ένα reboot του αγαπημένου Twilight; Η σκηνοθέτης της ταινίας Catherine Hardwicke, μιλάει για αυτό το ενδεχόμενο, καθώς φέτος το έργο συμπλήρωσε 15 χρόνια από την κυκλοφορία του. Ποια άτομα όμως θα ήθελε να υποδυθούν τους δύο πρωταγωνιστές;

Η Hardwicke βρισκόταν στο podcast Happy Sad Confused του Josh Horowitz με σκοπό να μιλήσουν για την ταινία, όταν ο Horowitz τη ρώτησε αν είχε ιδέες για το ποιος θα μπορούσε να υποδυθεί τους ερωτευμένους Edward και Bella, σε περίπτωση που αποφασιζόταν ένα reboot.

«Είναι ο Jacob Elordi ο Edward Cullen του σήμερα;» Την ρώτησε ο Horowitz. «Είναι η Jenna Ortega…;».

Η Hardwicke έσπευσε να απαντήσει: «Ω ναι, αυτό θα ήταν τέλειο».

Αφού η σκηνοθέτης ρώτησε τον παρουσιαστή αν έχει δει την τελευταία ταινία του Elordi, Saltburn, επαίνεσε τον ηθοποιό: «Θέλω να πω ότι είναι καταπληκτικός. Πιθανότατα θα ήταν ο Edward του σήμερα. Ακριβώς».

Σχετικά με το ποια θα έπρεπε να υποδυθεί τη Bella, η Hardwicke είπε: «Μόλις ανέφερες τη Jenna Ortega», η οποία, όπως είπε, είναι «καταπληκτική».

Ωστόσο, αν η Hardwicke συμμετείχε σε ένα reboot, δεν θα ήθελε να ακολουθήσει έναν απλό τρόπο.

«Για μένα, θα είχε πλάκα να κάνω το Twilight στο διάστημα», είπε. «Θα ήμουν ενθουσιασμένη αν έκανα κάτι τέτοιο, κάτι εντελώς διαφορετικό».

Ο Elordi πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή στο Saltburn της Emerald Fennell, όπου υποδύεται έναν πλούσιο και προνομιούχο φοιτητή που γίνεται το αντικείμενο πόθου ενός συμφοιτητή του, τον οποίο υποδύεται ο Barry Keoghan.

Η Ortega είναι ένα από τα πιο «καυτά» αστέρια του Χόλιγουντ, καθώς πρωταγωνιστεί στο επερχόμενο sequel του Beetlejuice, στη σειρά Wednesday και μέχρι πρόσφατα στη σειρά Scream.

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποιο reboot του Twilight, η αναφορά των συγκεκριμένων ηθοποιών ως Edward και Bella σίγουρα θα ξεσηκώσει τους fans και θα δημιουργήσει έντονες συζητήσεις.