Αυτό το Σάββατο έχουμε ένα ακόμη “ΒΑΚΧΑΙ” Open Beach Party

08/07/2024
από
Ετοιμαστείτε για μια εκρηκτική νύχτα! Το “ΒΑΚΧΑΙ” Open Beach Party έρχεται για 9η χρονιά στην Παραλία Ζέφυρος και σας υπόσχεται μια ξέφρενη βραδιά γεμάτη τρέλα, παιχνίδι και πολύ ερωτισμό.

Ξεκινώντας πριν από 11 χρόνια από τρεις τριτοετείς σπουδαστές χορού ως πάρτι γενεθλίων, το “ΒΑΚΧΑΙ” έχει εξελιχθεί σε ένα πάρτι για όλους μας. Εμπνευσμένο από τις “Βάκχες” του Ευριπίδη, σας προσκαλεί να χορέψετε, να πιείτε και να ζήσετε έντονα όπως οι αρχαίοι διονυσιακοί! Παρέα με άφθονο ποτό, μουσική/DJ, ασταμάτητο χορό και δράσεις που αναστατώνουν.

Αυτό δεν είναι απλά ένα πάρτι – είναι μια γιορτή της ζωής, της τέχνης και της ακαταμάχητης παιδικής ενέργειας. Περιμένουμε χορογραφίες και δρώμενα από “Μαινάδες” κάθε καλλιτεχνικού είδους, αλλά κυρίως τον κόσμο που θέλει να εκφραστεί ελεύθερα. Παιχνίδια, αθλοπαιδιές και βραβεύσεις προσθέτουν στην περιπέτεια, με μια γερή δόση τρέλας.

Το πάρτι αγκαλιάζει κάθε διαφορετικότητα καθώς εκεί, οι διακρίσεις δεν έχουν θέση – είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι σε έναν ασταμάτητο, ξέφρενο χορό κάτω από τα αστέρια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη – δεν υπάρχει εισιτήριο ή κόστος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το μαγιό σας, η καλή σας ενέργεια και η διάθεση να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο στη διονυσιακή αυτή εμπειρία!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επικοινωνήσετε στο 6945629391 ή στα κοινωνικά δίκτυα.
(bakxai_party ,alx_stav, despina.lagoudaki)

Σας περιμένουμε για μια νύχτα που θα θυμάστε για πάντα!

Πληροφορίες

Σάββατο, 13 Ιουλίου – Παραλία Ζέφυρος (στάση του τραμ Ζέφυρος)
Ώρα: 10:30 μ.μ. μέχρι το ξημέρωμα
Δες και αυτό!