Καταδίκη της Ρωσίας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

14/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ρωσία για την απαγόρευση των gay pride του 2006, του 2007, του 2008 στη Ρωσική πρωτεύουσα. Ο Nikolaï Alekseev ( στη φωτογραφία ), εκπρόσωπος ΛΟΑΤ οργανώσεων ο οποίος είχε φέρει την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα λάβει αποζημίωση 30.000 ευρώ.

Η ομάδα διοργάνωσης του Gay Pride της Μόσχας, ανακοίνωσε τη χαρά της για την απόφαση του δικαστηρίου ενώ κατέθεσαν αίτηση στις δημοτικές αρχές για τη διοργάνωση της φετινής Gay Pride για τις 28 Μαίου. “Η απόφαση του Ευρωπαϊού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα αναγκάσει τις Ρωσικές αρχές να αποδεχτούν την αίτηση και να διοργανωθεί το φετινό gay pride” δήλωσε ο Nikolaï Alekseev από τη Μόσχα.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!