Καινούργιου και Στεφανίδου προκαλούν ανατριχίλα ξεπλένοντας… Λατινοπούλου

25/04/2024
Αφορμή ψάχνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές να επαναφέρουν τον ομοφοβικό και τρανσφοβικό λόγο στην καθημερινότητά μας.

Βλέπετε ο νόμος για την ισότητα στον γάμο πέρασε, στερώντας τους έτσι τη δυνατότητα να προσκαλούν τον κάθε ομοφοβικό μαϊντανό για να εκφράσει το μίσος του προς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Τουλάχιστον μέχρι τώρα, αφού οι ευρωεκλογές αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δικαιολογήσουν (και πάλι) τη φιλοξενία απαράδεκτων και απάνθρωπων απόψεων, μέσα από τα λόγια των διάφορων γραφικών προσώπων.

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι αυτό της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία ως πρόεδρος κόμματος φιλοξενήθηκε αυτές τις μέρες τόσο από την Τατιάνα Στεφανίδου όσο και από την Κατερίνα Καινούργιου, για να μιλήσει για όλους αυτούς που μας έχει συνηθίσει να μισεί.

Και ενώ το περιεχόμενο των λεγόμενών της ήταν αμιγώς κακοποιητικό προς τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και οι δύο εκπομπές επέλεξαν να το προβάλλουν αφιλτράριστα, αδιαφορώντας και πάλι για την ψυχική μας υγεία.

Κάτι αντίστοιχο γίνεται με τον Αναδιώτη, αλλά και τόσους άλλους.

Θα μου πεις, τώρα, «σιγά το νέο». Αυτό, ωστόσο, που με κάνει πραγματικά έξαλλο είναι ότι όλα αυτά τα πρόσωπα έχουν το θράσος να μιλούν για «γκέι φίλους», χωρίς να βρεθεί κάποιος να τους πει ότι λένε ψέματα. Και είναι μετά και αυτές οι εκπομπές που, επειδή θα φιλοξενήσουν κάποιο ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο (στα 100 ομοφοβικά που έχουν περάσει από το πλατό τους), θα καμώνονται ως σύμμαχοί μας και θα μας κουνούν το δάκτυλο.

σαπίλα, σαπίλα … παντού!

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!