Για τα μηνύματα που περνά στα παιδιά η διάσημη κούκλα “Barbie” φαίνεται να ανησυχεί ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, υποψήφιος για τον Δήμο Πατρών.

Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την ακόλουθη φωτογραφία σχολιάζοντας:

Αν και η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί δημιουργία δύο ανδρών που ήθελαν να πείσουν την εταιρεία πίσω από την κούκλα να κυκλοφορήσει και ένα σετ με ένα ομόφυλο ζευγάρι, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Χρυσανθακόπουλο ότι δεν είναι τα παιχνίδια αλλά ο ρατσισμός των ανθρώπων που θα έπρεπε να τον ανησυχεί.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!