Ο Antoni γδύνεται και μένει μόνο με το Calvin Klein του

18/12/2018
από

Ο σεφ του Queer Eye, ο λατρεμένος πια, Antoni Porowski, γδύνεται και φωτογραφίζεται μόνο με τα sexy Calvin Klein εσώρουχά του και το αποτέλεσμα, όπως καταλαβαίνετε, είναι απολαυστικό, πλην όμως, τα φίλτρα περιεχομένου του instagram είχαν αντιρρήσεις.

Στον φακό βρίσκεται ο φωτογράφος Damon Baker που έγραψε στα social: “Στο studio μου, με τον Antoni, στις 8, ακούγοντας Placebo” .


O Antoni σχολίασε σε άλλο ποστ: “Ένα με τον συνεργάτη και σκοτεινό άγγελο, Damon Baker.” 


Οι συμπρωταγωνιστές του Antoni από το Queer Eye έκαναν share τις φωτογραφίες και τα σχόλια ήταν ένα κι ένα, πραγματικά:


Ο Tan, ο στιλίστας, έγραψε: “OH MY, OH MY, αγαπώ αυτήν τη λήψη!!” και αλλού είπε: “OK, εντάξει. Δε χρειάζεται να δω το επιδόρπιο του μενού!” 

Ο guru των μαλλιών, Jonathan Van Ness, είπε: ‘Fuck me right on up sis” ενώ ο Karamo Brown, σχολίασε λακωνικά: ‘Yes body!’


Τέλος, ο Bobby Berk, ο διακοσμητής, αρκέστηκε σε ένα και μοναδικό επιφώνημα:  ‘Awwwwww!’ κι ο ανοιχτά gay χορογράφος Travis Wall, συμφώνησε. Ο δε Pete Davidson, πρώην της Ariana Grande έγραψε: ‘I mean like holy shit. Why do I even try?’ σε ελεύθερη απόδοση: “Εντάξει, τώρα, δηλαδή σκατά. Απορώ γιατί ακόμη προσπαθώ;” 

Φαίνεται, όμως ότι οι αλγόρυθμοι του instagram το βρήκαν κάπως και το censorship βγήκε εκτός ελέγχου, χωρίς λόγο, και κατέβασε μία από τις φωτογραφίες της καμπάνιας, ως ακατάλληλη.

Το φωτογράφος Baker σχολίασε: “Δεν υπήρχε τίποτε το πορνογραφικό ή το γυμνό στις φωτογραφίες του Antoni, αλλά το Instagram διέγραψε το post, οπότε τώρα είμαι έξαλλος και στεναχωρημένος” και σε Instagram story σχολίασε: “WTF είναι τόσο προσβλητικό σχετικά με το ανθρώπινο σώμα; Όλοι έχουμε ένα!” 

Να πούμε ότι δε συμφωνούμε κι ότι δεν τους καταλαβαίνουμε; Ψέματα θα ‘ναι!

Δείτε το Halloween βίντεο του Netflix με τον Antoni (NSFW)




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!