Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΓΑΔΑ για τον Ζακ

01/12/2018
από

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Ζακ Κωστόπουλο πραγματοποίησαν έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στην Αλεξάνδρας, μέλη οργανώσεων από τον χώρο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου πραγματοποιείται με τη συμμετοχή 12 οργανώσεων που ζητούν την τιμωρία όλων των ενόχων.

Αναλυτικά το κάλεσμα των 12 οργανώσεων:

«Στις 21 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, μέρα μεσημέρι και σε δημόσια θέα δολοφονήθηκε βάναυσα ο Zak Kostopoulos. Ιδιοκτήτες με στοιχεία καθημερινού φασισμού και αστυνομικοί συνέπραξαν στον άγριο θάνατο του μπροστά σε δεκάδες βλέμματα κοινωνικής απάθειας. Η Αστυνομία, αφού ρίχτηκε με βαρβαρότητα στο ανήμπορο και αιμόφυρτο σώμα του Ζακ, τον συνέλαβε και του έδεσε τα χέρια λίγο πριν ξεψυχήσει, ακυρώνοντας έτσι οποιαδήποτε προσπάθεια ανάνηψης θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Στη συνέχεια έφυγε αφήνοντας τον ιδιοκτήτη να σκουπίσει επιδεικτικά τα αίματα και ενδεχομένως να καταστρέψει πολύτιμα στοιχεία της υπόθεσης. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια πρωτοφανής επιχείρηση συγκάλυψης της δολοφονίας και σπίλωσης του θύματος.

πηγή: in.gr
Δες και αυτό!