The V Dialogues by Colour Youth

16/11/2018
από

Λαέ της Αθήνας, λαέ της Αθήνας! Colour Youth εδώ! Έχετε μήπως κάτι καλύτερο να κάνετε ετούτο το απόγευμα του Σαββάτου; Αν ναι, πάρτε και εμάς μαζί σας! Αν ,όμως, όχι ελάτε παρέα μας να δούμε και να εξερευνήσουμε αντάμα έναν (α)θέατο κόσμο. Μη μου ανησυχείτε, μη σας έρχεται κόλπος.! Δεν πρόκειται για ιατρικό σεμινάριο, μα ούτε και για φιλοσοφικό συμπόσιο.. Cliterally, απλώς θέλουμε να μιλήσουμε για καλές σεξουαλικές πρακτικές και τρόπους υγιεινής για τον κόλπο!

Αν είσαι άτομο που έχει κόλπο, αν σε ελκύουν άτομα με κόλπο ή αν απλώς θες να αποκτήσεις κάποιες επιπλέον γνώσεις, έλα να μας δεις στον χώρο μας το Σάββατο στις 6 το απόγευμα. Θα σας περιμένουμε!

Τέλος, γράφοντας αυτό το κείμενο η επιλογή της κατάλληλης ορολογίας σε ό,τι αφορά σωματικά χαρακτηριστικά ήταν μια δύσκολη απόφαση. Επιχειρώντας να συνδυάσουμε μια συμπεριληπτική προσέγγιση και μια εύκολα κατανοητή γλώσσα, χρησιμοποιήσαμε την πιο κοινώς διαδεδομένη γλώσσα, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως κανένα χαρακτηριστικό σώματος δεν είναι εγγενώς αντρικό ή γυναικείο. Ζητάμε συγγνώμη αν η γλώσσα που χρησιμοποιούμε δε σε συμπεριλαμβάνει ή δεν είναι αυτή που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα.


INFO:

Ημέρα: Σάββατο 17/11 στις 18:00
Πληροφορίες προσβασιμότητας
: Κοντινότεροι σταθμοί μετρό και ηλεκτρικού: Θησείο στα 450 μ. Μοναστηράκι στα 550μ.
Το πεζοδρόμιο έχει ράμπα, ο χώρος είναι προσβάσιμος (είσοδος), η τουαλέτα δεν είναι προσαρμοσμένη.
Διαστάσεις ασανσέρ: είσοδος 81 εκ. εσωτερικό 83 εκ.
Για εξατομικευμένη προσβασιμότητα και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε στο messenger της Colour Youth ή στο [email protected]

Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.




Δες και αυτό!