Άνδρας πέφτει από τον τρίτο όροφο μετά από ραντεβού στο Grindr

14/11/2018
από

Η αστυνομία αναζητά πιθανούς μάρτυρες, μετά τη βουτιά στο κενό που έκανε ένας άνδρας στο Σίνδεϊ, ο οποίος λίγο πριν είχε συναντηθεί με έναν άγνωστο που γνώρισε στο Grindr.

O 37χρονος Σουηδό-Αμερικανός υπήκοος έπεσε από τον 3ο όροφο για να προσγειωθεί σε ένα τραπεζάκι, διαλύοντας κυριολεκτικά το πόδι του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε συναντηθεί με έναν άγνωστο που είχε γνωρίσει μέσα από γνωστή dating εφαρμογή.

Η αστυνομία κλήθηκε σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην οδό Brisbane στην περιοχή Surry Hills της πόλης στις 4 μ.μ. την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Δέχθηκαν μια κλήση για έναν άνδρα που έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ενός άνδρα που αναζητά και φαίνεται να σχετίζεται με το περιστατικό. Πιθανότατα να είναι ο άγνωστος με τον οποίο συναντήθηκε ο 37χρονος.

Το βίντεο δείχνει τον άγνωστο άνδρα να μπαίνει στο συγκρότημα κατοικιών και να κοιτάζει τον εαυτό του σε έναν καθρέφτη. Στη συνέχεια τον βλέπουμε να βγαίνει από το συγκρότημα, κρατώντας μια τσάντα.

https://www.facebook.com/nswpoliceforce/videos/2072010039511166/

 




Δες και αυτό!