Οι σωστές (& οι λάθος) τροφές πριν κάνουμε πρωκτικό σεξ

12/11/2018
από

Αν και η μητέρα φύση έχει προνοήσει για πολλά, φαίνεται να έχει ξεχάσει όσα άτομα “απολαμβάνουν” το σεξ ως μπότομ, αφού δεν έχει μεριμνήσει για ένα αυτοκαθαριζόμενο εντερικό σύστημα. Αν λοιπόν δεν σκοπεύετε να μείνετε νηστικοί για ένα 24ωρο, προκειμένου να απολαύσετε μια άφοβη διείσδυση, καλό θα ήταν λάβετε υπόψη κάποιες συμβουλές διατροφής που μάλλον θα σας βοηθήσουν.

Αν και δεν υπάρχει κάποια σίγουρη απάντηση στο ερώτημα “τι μπορώ να φάω πριν το bottoming”, υπάρχουν τρόφιμα που μπορούν τουλάχιστον να προσφέρουν μια μικρή άνεση, που σημαίνει ότι δεν θα παίξετε ρώσικη ρουλέτα την επόμενη φορά που θα σας έρθει όρεξη.

Τα “ναι”

1. Τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε ίνες

“Να επιλέγετε τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες – λαχανικά, φρούτα, δημητριακά ολικής άλεσης, κλπ.”, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Γάλλος διατροφολόγος Rodrigue Bilard. Σύμφωνα με τον ίδιο, “οι φυτικές ίνες είναι ο καλύτερος φίλος ενός bottom”.

Συμβουλή: Αποφύγετε το λάχανο, μιας και έχει την τάση να διογκώνεται στο στομάχι με αποτέλεσμα να δημιουργεί καούρες. 

2. Ρύζι και ζυμαρικά

Το ρύζι και τα ζυμαρικά προσφέρουν επίσης στο αποχετευτικό σας σύστημα κάποια συνέπεια.

Συμβουλή: Μην τα παραμαγειρεύετε, γιατί έτσι διαλύονται γρηγορότερα στο στομάχι και οδεύουν προς την έξοδό τους. 

3. Νερό

Για να είναι αποτελεσματικές οι φυτικές ίνες χρειάζονται κάποιο υγρό για να διαλυθούν. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να πίνετε πολύ νερό.

Τα “όχι”

1. Junk Food και επεξεργασμένα τρόφιμα

Το στομάχι σας δεν ξέρει τι να κάνει με τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος, αλάτι ή ζάχαρη. Εάν λοιπόν σχεδιάζετε να κάνετε σεξ αργότερα, καλύτερα να μείνετε μακριά από εκείνο το σουβλάκι ή το σοκολατένιο ντόνατ.

2. Κόκκινο κρέας και λουκάνικα

Η κατανάλωση αυτών των κρεάτων πρέπει να γίνεται με μέτρο, ιδίως αν έχουμε πονηρά σχέδια. Είναι προτιμότερο να λαμβάνουμε την πρωτεΐνη από λευκά κρέατα, αυγά, μη λιπαρά ψάρια ή λαχανικά.

3. Ο συνδυασμός καφές – τσιγάρο (ή ποτό τσιγάρο)

Απλά αυτό.

4. Τεχνητά γλυκαντικά

Εκτός από τις πιθανές καρκινογόνες επιδράσεις τους, τα γλυκαντικά μπορούν να έχουν καθαρτικό αποτέλεσμα και να διογκώσουν το στομάχι σας.

5. Γαλακτοκομικά προϊόντα

Ιδιαίτερα τα γιαούρτια αλλά και τα περισσότερα τυριά. Αέρια, αέρια παντού.

6. Πικάντικα τρόφιμα

Όσο πιο πικάντικο είναι το γεύμα σας, τόσο λιγότερη διάθεση θα έχει το σώμα σας να το φιλοξενήσει. Αποφεύγοντας τα πικάντικα τρόφιμα σημαίνει επίσης λιγότερη ανησυχία για τις αιμορροΐδες.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!