Τι έγινε με το coming out της Αριάνα Γκράντε ως “λεσβία”;

06/11/2018
από

Οι φανς της αγαπημένης Αριάνα Γκράντε, με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, με τίτλο “Thank U, Next” θεώρησαν, ότι η ίδια πραγματοποίησε ένα έμμεσο coming out, ως λεσβία, μετά μάλιστα κι από τον χωρισμό της με τον ηθοποιό Πιτ Ντάβιντσον.


Η 25χρονη καλλιτέχνιδα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου. Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται σε μία γυναίκα με το όνομα Άρι. Σα να λέμε ότι οι στίχοι αναφέρονται στην ίδια την Αριάνα, όπου το “Άρι” εδώ είναι, απλά, το χαϊδευτικό της.

Όμως, πολλές θαυμάστριες και θαυμαστές της, καθώς και η Apple Music, αντί για “Άρι” , μπερδεύτηκαν, άκουσαν Άμπρι” και το δημοσίευσαν γραμμένο, νομίζοντας ότι η Αριάνα αναφέρεται σε μία άλλη γυναίκα και τραγουδά γι’ αυτήν.

Οι στίχοι

Γιατί οι στίχοι λένε:

“Αυτή με δίδαξε την αγάπη / Αυτή με δίδαξε την υπομονή / Πώς εκείνη μπορεί να διαχειρίζεται τον πόνο; / Είναι γ@##@ απίστευτο!” 

…δικαιολογημένα λοιπόν, μεγάλη μερίδα των φαν της νόμιζε, ότι πρόκειται για ξεκάθαρη ομόφυλη αναφορά, κι οι ισχυροί για ένα ενδεχόμενο έμμεσο coming out της Αριάνα, μέσω του νέου της τραγουδιού, είχαν βάση.

Ο κόσμος, λοιπόν, έβγαλε screenshots με τους στίχους από το τραγούδι μέσω του Apple Music κι αυτή η μικρή παρεξήγηση ξετρέλανε για λίγο τα social media!
Δες και αυτό!