Αυτό το Σάββατο έχει Rainbow Halloween Party

23/10/2018
από

Ένα ολοκαίνουργιο πάρτι το οποίο θα αποτελέσει ένα νέο έθιμο της ομάδας του Rainbow Dance. Το Halloween party των Rainbow Dancers είναι γεγονός. Σε αυτό λοιπόν το event ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Loukoumi Bar & Loukoumi #10 για μια μαγευτική βραδιά.

Ο στόχος μας είναι ο εορτασμός της Hallows Eve της νύχτας που τα πνεύματα των νεκρών και κάθε λογής τέρατα βγαίνουν για να περπατήσουν με τους ζωντανούς. Ο συνδυασμός από ειδικό φωτισμό, spooky διακοσμήσεις και μουσικής αλλά και προβολή ταινιών και βίντεο τρόμου, θα πετύχουν μια ατμόσφαιρα τρομαχτική αλλά και διασκεδαστική.

Η θεματική μας είναι Εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα μια από τις ποιο αγαπημένες Halloween Movies από τον φανταστικό Tim Burton. Σας περιμένουμε όλους στα ποιο τρομαχτικά σας κοστούμια και outfits σας. Ελάτε να μας γνωρίσετε να διασκεδάσετε μαζί μας αλλά και να από τα ποιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου. Ακριβώς απέναντι από το Loukoumi Bar το Lab είναι ένας υπέροχος χώρος εκδηλώσεων τον οποίο οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έχουν διαθέσει για την στήριξη πολλών ομάδων της LGBTQI+ κοινότητας. Σε περιπτώσει που μπερδευτείτε απλά ακολουθείστε τους (νεκρούς αυτήν την φορά) μονόκερους.

Όπως πάντα θα διασκεδάσουμε με ξέφρενους Latin ρυθμούς ομαδικές χορογραφίες από τον Dimitris Kokkonis . Μια διαφορετική μουσική λίστα σας περιμένει γεμάτη από τις υπέροχες Latin επιτυχίες αλλά και πολλά τραγούδια από αγαπημένες τρομακτικές ταινίες..

Θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός κοστουμιού:

1ο Βραβείo κοκτέιλ για τον νικητή και έναν φίλο του στο Loukoumi Bar.
2ο Βραβείo δωρεάν είσοδος στο επόμενο μας πάρτυ 24/11
3ο Σετ κονκάρδες Rainbow Dancers.
Καλή επιτυχία !
I always liked strange characters
Tim Burton

Είσοδος με κρασί ή μπύρα 6 ευρώ και δυνατότητα ποτού με έξτρα 2 ευρώ.


iNFO

Παρασκευή 26/10 9:30 μ.μ. – 3 π.μ.
Loukoumi Bar & Loukoumi #10
Πλατεία Αβησσυνίας 3 & 10, 10555 Αθήνα



Δες και αυτό!