Είστε μαζί και θέλεις να ορμίσεις μέσα σ’ αυτήν την αγκαλιά και να ζήσετε μία νύχτα όλο πάθος, αλλά μισό! Μισό καλέ!! Πριν πας εκεί…

1. Φτιάξε την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Πώς θα ζήσετε μία νύχτα πάθους, αν δεν είστε σε mood; Χαμήλωσε τα φώτα, βάλε μουσική, άναψε ένα αρωματικό ρεσό, κάνε ό,τι χρειάζεται τέλος πάντως.


2. Πες το

Περιέγραψε το τι θα ακολουθήσει. Πες τι έχεις στο μυαλό σου. Φλέρταρε λίγο και μετά άσε τις λέξεις να δημιουργήσουν εικόνες στο μυαλό.


3. Φέρε μερικά sex-toys

Βγάλτα από την κρεββατοκάμαρα και φέρτα στο σαλόνι, εκεί που κάθεστε. Ε, μετά δε θέλει και πολύ, το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε.


4. Φιλί καυτό πριν και μετά

Τα φιλιά είναι ο πιο σαφής τρόπος για να πεις “μ’ αρέσει να σε γεύομαι, μ’ αρέσεις, σε θέλω” Φιλιά παντού!


5. Χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου

Ο λαιμός είναι το καταλληλότερο σημείο για να ξεκινήσεις τα φιλιά, τα γλειψίματα και γιατί όχι και τα δαγκώματα. Εκεί θα δείξεις πόσο καλά μπορείς να χειρίζεσαι τα χείλη και τη γλώσσα σου.


6. Γλειψιά στα δάχτυλα

Πάρε στο στόμα σου τα δάχτυλα του ερωτικού παρτενέρ σου και μιμήσου αυτό που θα ακολουθήσει.


7. Γλειψιά στο στέρνο

Μετά τον λαιμό ό,τι καλύτερο είναι να προχωρήσεις στο στέρνο και να κατεβαίνεις σιγά σιγά.


8. Μη σε σταματούν τα ρούχα

Μερικές φορές, το να τρυπώνεις το χέρι ή τη γλώσσα σου μέσα από τα ρούχα είναι πολύ πιο δυνατό, από το να κάνεις το ίδιο χωρίς ρούχα. Παίξε με τα χέρια και το στόμα σου και μην αφήνεις τα ρούχα να μπαίνουν ανάμεσά σας.


9. Ψάξε για καμπύλες


Πέρνα τα χέρια σου από το στήθος, τους δικέφαλους, τους τρικέφαλους, τους κοιλιακούς, τους γλουτούς… πριν φτάσεις στα πιο επίμαχα σημεία.


10. Ζούληξε τα οπίσθια

Αν έχεις βρεθεί εκεί γύρω για να φιλήσεις, γλείψεις, δαγκώσεις, αλλά δεν έχεις ζουλίξει ακόμη, κάτι κάνεις λάθος! Με ό,τι κι αν παίζεις εδώ κι εκεί στο σώμα, χρειάζεται να δώσεις προσοχή, αγάπη και φροντίδα και εκεί.


11. Δοκίμασε νέες στάσεις

Δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά να ξεκινάς από την ίδια θέση. Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Βάλε λίγο φαντασία ντε.


12. Να είσαι 100% εκεί


Πολύ λίγες φορές μέσα στη μέρα η προσοχή μας εστιάζει σε αυτό που κάνουμε στο 100%. Κάνε αυτές τις στιγμές πολύτιμες.