Φιλοζωικό μπαζάρ στο σταθμό του μετρό Συντάγματος

10/10/2018
από

Πραγματοποίηση μπαζάρ για οικονομική ενίσχυση του Φιλοζωικού Σκοπέλου από τις 15 έως 17 Οκτωβρίου 2018 στο Σταθμό Μετρό Σύνταγμα.

Το Φιλοζωικό Σκοπέλου στα πλαίσια των σκοπών και των στόχων του, διοργανώνει, από 15 έως 17 Οκτωβρίου 2018, εκδήλωση με τίτλο Open Market στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο σταθμό Σύνταγμα, με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση.

Μας προσκαλεί να στηρίξουμε και να γνωρίσουμε από κοντά το έργο του συλλόγου, καθώς και να κάνουμε τις αγορές μας από ένα πλήθος επαγγελματιών που στηρίζουν τις δράσεις του φορέα.

Η καρδιά της διοργάνωσης είναι για ακόμα μια φορά ευαισθητοποιημένοι χειροτέχνες και παράγωγοι, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια του Stray Care εδώ και χρόνια. Στην έκθεση μας θα βρείτε κοσμήματα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ, σαπούνια, καλλυντικά, τσάντες φτιαγμένα με μεράκι από τους χειροτέχνες μας, καθώς επίσης, και ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα όπως μέλι, παρθένο ελαιόλαδο, παστέλια, ξηρούς καρπούς και πολλά άλλα καλούδια.

Το Stray Care Skopelos δραστηριοποιείται από το 2010 έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλο έργο για την ευαισθητοποίηση και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της Σκοπέλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με τις δράσεις των τελευταίων ετών.

Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν οικονομικά ή προσφέροντας τροφές για σκύλους και γάτες στη Γραμματεία της διοργάνωσης.

Ραντεβού από 15 έως 17 στο Σταθμό του Μετρό Σύνταγμα.




Δες και αυτό!