Ο αδελφός του Ζακ ζητά από όποιο άτομο ήταν αυτόπτης μάρτυρας ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την οικογένεια “για να αποδοθεί δικαιοσύνη” .

«Ο αδελφός μου δολοφονήθηκε άγρια στην Ομόνοια. Περνάμε δύσκολες στιγμές, οι οποίες γίνονται ακόμα πιο επίπονες από τις προσπάθειες σπίλωσης της μνήμης του. Τουλάχιστον πλέον, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που εμφανίζονται δείχνουν ότι ο αδελφός μου δεν είχε καμία πρόθεση να κλέψει και μπήκε στον χώρο του κοσμηματοπωλείου τρομαγμένος» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Κωστόπουλος.

«Όλη η οικογένεια θρηνούμε έναν υπέροχο και φιλήσυχο άνθρωπο, που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ανατριχιάζουμε στη σκέψη ο θάνατός του να προέρχεται από ρατσιστικά κίνητραΘέλω να παρακαλέσω θερμά όποιον ήταν αυτόπτης μάρτυρας, ή έχει οποιοδήποτε στοιχείο να επικοινωνήσει μαζί μας, για να αποδοθεί δικαιοσύνη» , κατέληξε ο ίδιος.

Όποιο άτομο γνωρίζει κάτι μπορεί να καλέσει στα γραφεία του περιοδικού, για να το φέρουμε σε επαφή με την οικογένεια: 213 00 41 028.