16 σημάδια που “φωνάζουν” ότι δε σε θέλει πια

20/09/2018
από

Οι πρώτοι τρεις μήνες μπορούν να σου αποκαλύψουν όλα τα σημάδια, που χρειάζεται να ξέρεις για την πορεία της σχέσης σου.

Βέβαια, πολύ συχνά (παραδέξου το!) αποφεύγεις να δώσεις την παραμικρή σημασία στα σημάδια, επιλέγοντας να λες στον εαυτό σου υπέροχα ψέ-μα-τα.

Ποια είναι αυτά τα σημάδια; Πάμε να τα δούμε…σίγουρα… κάτι θα σου θυμίσουν:


1. Δεν απαντά στα μηνύματα

Όταν θες ένα άτομο στέλνεις μηνύματα, απαντάς στα μηνύματα, κρατάς επαφή. Αν ξαφνικά στέλνει ένα φατσάκι σκέτο, ή απαντά μετά από 6 ώρες, άστο! Πόσα πολλά πράγματα έχει να κάνει, δηλαδή, μέσα στη μέρα; Λυπάμαι.


2. Αρχίζει να ποστάρει στο facebook όλο και περισσότερο…

Αυτό, για να ξέρεις, λέγεται “peacocking” , βγαίνει από τη λέξη “παγόνι” και σημαίνει ότι δείχνεται και καμαρώνει μέσω των social media, πιθανότητα για να δελεάσει κάποιο νέο πρόσωπο. Ιδίως, αν ξεκινήσει να ποστάρει καθημερινά selfies από το υπνοδωμάτιο, ετοιμάσου για να το διαλύσετε. Λυπάμαι.


3. …ή όλο και λιγότερο

Γενικότερα, η όποια διαφορετική ή ασυνήθιστη δραστηριότητα, μέσω των social media, είναι ύποπτη. Οπότε, ακόμη κι όταν “μαζεύεται” και δεν ποστάρει και πολλά-πολλά, ενώ πριν το έκανε, ίσως το κάνει , επειδή δε θέλει να γνωρίζεις πού είναι, με ποιο άτομο, για πόση ώρα, τι κάνει και πάει λέγοντας. Λυπάμαι.


4. “Χάλασε το κινητό μου” έτσι, ξαφνικά!

Αχ, καλά, δεν έλαβες τα μηνύματά μου; Τι περίεργο! Το κινητό μου είναι βλαμμένο, κάνει ό,τι θέλει. Μάλλον χάλασε!” Ασύστολα ψέματα. Λυπάμαι.


5. Οι φίλοι σας ψυχραίνονται μαζί σου

Αν σε κοιτάζουν με αμηχανία, αλλάζουν το βλέμμα, ή σε αποφεύγουν, ετοιμάσου για χωρισμό. Το έχουν δει να έρχεται πολύ πριν από εσένα. Λυπάμαι.


6. Καλοντύνεται

Αν μετά από τρεις μήνες, πραγματικά, δεν έχει ξεπεράσει το σύνδρομο του ντυσίματος στην πένα, του χτενίσματος τύπου κομμωτηρίου, ή του full-make up και δεν έχει υιοθετήσει ένα casual, φυσικό look όταν βγαίνει, ειδικά όταν δε βγαίνει μαζί σου, τότε εξακολουθεί και ψάχνεται. Λυπάμαι.


7. “Ίσως…”

Όταν κάθε φορά που ρωτάς αν θέλει να κάνετε κάτι το απόγευμα ή το βράδυ, σου απαντά “Ίσως, μπορεί, πιθανόν” κι άλλα τέτοια, τότε, όχι μόνο δε δεσμεύεται, σε περίπτωση που προκύψει τίποτα καλύτερο (από σένα), αλλά αυτό το πλάσμα θεωρεί δεδομένο, ότι δε θα κανονίσεις τίποτα, μέχρι να σου πει, αν θα σε τιμήσει με την παρουσία του.“Ίσως, μπορεί, πιθανόν” να μην πηγαίνει πουθενά η σχέση σας. Λυπάμαι.


8. Δύο μέτρα & δύο σταθμά

Δείχνει ευγένεια, συνέπεια και σεβασμό σε όλα τα άλλα άτομα γύρω του, αλλά όχι σε σένα. Εκτός από παλιοχαρακτήρας, μάλλον δε σε νοιάζεται κιόλας. Λυπάμαι.


9. Βγαίνει περισσότερο

Εκεί που αράζατε στο σπίτι με Netflix, τώρα θέλει να βγαίνει, να πίνει και λόγο να μη δίνει, με παρέες ό,τι να ναι. Μάλλον κάτι παίζει με κάποιο από αυτά τα άτομα που βγαίνει και μάλιστα μ’ εκείνο, που αποφεύγει να κοιτάξει ή να μιλήσει. Λυπάμαι.


10. Κρύβει το κινητό

Εντάξει, είναι εμφανές. Κρύβει την οθόνη του κινητού, το παίρνει μαζί παντού, δεν το αφήνει λεπτό μόνο του, ειδικά μαζί σου, μιλάει φεύγοντας, ή στο μπάνιο, ή από το άλλο δωμάτιο. Μη μπεις στη διαδικασία να το ψάξεις. Μη γίνεις αυτός ο άνθρωπος. Απλά φύγε. Λυπάμαι.


11. Δε χαμογελά πια

Αν είναι μαζί σου, αλλά δε χαμογελά πια, αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι, ότι δε σε θέλει πια. Δεν αισθάνεται πια χαρά, ευτυχία, ενθουσιασμό μαζί σου. Ψάξε να το βρεις και παρατήρησε αν χαμογελάει, όταν είστε μαζί. Αν δε χαμογελά, αν δε βρεις, έστω ένα χαμόγελο… Λυπάμαι πολύ.


12. Το λέει η γλώσσα του σώματος

Τα σώματά σας έχουν απόσταση, απομακρύνονται το ένα από το άλλο, δεν κρατάτε χέρια, δεν αγγίζεστε, γυρνάει το πρόσωπο από την άλλη μεριά, κρύβει το στόμα με το χέρι, σα να θέλει να συγκρατηθεί και να μην πει αυτό που σκέφτεται. Κανείς δε ξέρει τι να πει, τα λέει όλα η σιωπή. Το πράγμα μιλάει από μόνο του. Λυπάμαι.


13. Έχει κάτι άλλο να κάνει τελευταία στιγμή

Όταν είναι να βρεθείτε κάτι προκύπτει και, τελικά, τα σχέδιά σας ματαιώνονται. Κανόνας: Αν δεν είσαι προτεραιότητα στη ζωή κάποιου ατόμου, απλά φύγε. Λυπάμαι. Για το καλό σου το λέμε.


14. Βάζει όρια στο να χαρακτηρίσει τη σχέση

Αν σου πει π.χ. “Μόλις βγήκα από μία σχέση, ας το πάμε λίγο πιο αργά το πράγμα” τότε μάλλον εννοεί, ότι θέλει κάποιο άλλο άτομο, μάλλον κάποιο πρώην άτομο, σίγουρα πάντως δε θέλει εσένα. Οπότε το σκέφτεται… Οπότε φύγε… Λυπάμαι.


15. Κοιμάται με κάποιο άλλο άτομο

Αν έτσι το ξεκινήσατε… και καλά χαλαρά, cool… και κοιμάται με άλλα άτομα…κι όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα… τότε δεν πάει για σχέση το πράγμα, τουλάχιστον, όχι όπως την έχεις στο μυαλό σου, ως αποκλειστική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων. Λυπάμαι.


16. Έχει πολλή δουλειά

Σε παρακαλώ! Όταν θέλεις ένα άτομο, το θέλεις με όλο σου το είναι, και πάντα βρίσκεις τον χρόνο, κι αν δεν τον βρίσκεις τον φτιάχνεις! Αν ακούς αυτήν τη δικαιολογία συχνά, τότε μάλλον είναι στο σπίτι, βλέπει Netflix και βαριέται ακόμη και να σε δει, ενώ αγνοεί τα μηνύματά σου. Συστηματικά. Λυπάμαι.

Αν εντοπίσεις συνδυασμό κάποιων από τα παραπάνω…

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πιστέψεις το άλλο άτομο. Να το πιστέψεις, όταν σε αγνοεί, όταν σε θεωρεί δεδομένο, όταν δεν τρελαίνεται, όταν δε νοιάζεται, πίστεψέ το. Μη χάνεις τον χρόνο σου μ’ ένα τέτοιο άτομο. Βρες έναν άνθρωπο που να ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Σήκω και φύγε.




Δες και αυτό!