Αυτός είναι ο πρώτος επαγγελματίας γκολφέρ που κάνει coming out ως gay

13/09/2018
από

Ο Tadd Fujikawa έγινε ο πρώτος επαγγελματίας γκολφέρ, που κάνει coming out ως gay κι ελπίζει η ιστορία του να βοηθήσει άλλα άτομα μέσα από την LGBT+ κοινότητα.

Ο Tadd Fujikawa, από τη Χονολουλού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας, αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία του στο instagram και να μιλήσει για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Λοιπόν…είμαι gay. Πολλοί από εσάς ήδη το γνωρίζετε. Δεν περιμένω όλοι σας να το καταλάβετε και να με αποδεχθείτε. Αλλά παρακαλώ, ας είστε αρκετά ευγενείς, ώστε να μη μου πετάξετε τα πιστεύω σας πάνω μου, ή σε οποιονδήποτε άλλο άτομο από την LGBTQ κοινότητα. Σκοπός μου είναι αυτό το post να εμπνεύσει καθέναν από εσάς στο να είστε περισσότερο συναισθητικοί και να αγαπάτε ο ένας τον άλλον.

Ο 27χρονος αθλητής κατατάσσεται στην 2042 θέση στην παγκόσμια κατάταξη και έγινε πρώτη είδηση το 2006 στα αθλητικά νέα, καθώς ήταν ο νεότερος παίκτης που συμμετείχε στο US open, σε ηλικία μόλις 15 ετών. Τότε, ήταν απλά ερασιτέχνης. Το 2017 κέρδισε στο Hawaii State Open.

Αμφιταλαντευόμουν για λίγο σχετικά με το να μιλήσω για την σεξουαλικότητά μου. Σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να κάνω coming out, γιατί δεν έχει σημασία να το μάθουν όλοι. Αλλά θυμήθηκα πόσο με είχαν βοηθήσει οι ιστορίες άλλων, στις πιο δύσκολες στιγμές μου, στο να έχω ελπίδα. Πέρασα πολύ καιρό να προσποιούμαι, να κρύβομαι και να μισώ αυτό που είμαι. Τώρα, στηρίζω τον εαυτό μου και την υπόλοιπη LGBTQ κοινότητα με την ελπίδα να δώσω έμπνευση και να κάνω τη διαφορά στη ζωή κάποιου ατόμου.




Δες και αυτό!