Η σκληρή ταινία που προκάλεσε σοκ στις Κάννες: Sauvage

30/08/2018
από

Η ιστορία ενός 22χρονου σεξεργάτη, του Λέο, που δε φοβάται τη σκληρότητα και αναζητά την αγάπη. Τον Λέο ενσαρκώνει ο βραβευμένος ηθοποιός Félix Maritaud.

Ωμή, σκληρή, αλλά αληθινή.

Ο Λέο είναι σεξεργάτης. Άντρες έρχονται και φεύγουν, αλλά αυτός μένει. Παλεύει στον δρόμο. Διψά για αγάπη.

Το ντεμπούτο του Καμίλ Βιντάλ-Νακέ, διαδραματίζεται στα πεζοδρόμια του Παρισιού, στο δάσος της Βουλώνης, σε σκοτεινά κλαμπ και άγνωστα κρεβάτια.

Σ’ έναν κόσμο που φιλιά, χαρτονομίσματα, κορμιά, συναισθήματα, απουσίες, όλα είναι ανταλλάξιμα, θα βρει τρυφερότητα κι αγάπη;

Σκληρές σκηνές

Η ταινία έκανε αίσθηση στις Κάννες και προκάλεσε σοκ, όπου, σε κάποιες προβολές της, ορισμένοι θεατές, γυναίκες και άνδρες, εγκατέλειπαν την αίθουσα.

Μία από τις πιο σκληρές σκηνές, που προβάλλεται ελάχιστα στο τρέιλερ, είναι η στιγμή που ο Λέο βρίσκεται με ένα ζευγάρι, που του απευθύνει βάναυσα σχόλια για την εμφάνισή του.

Ο κριτικός Kyle Buchanan έγραψε στο Vulture ότι:

Είναι δύσκολο να παρακολουθείς να συμβαίνει αυτό σε κάποιον, τόσο ανοιχτόκαρδο όσο είναι ο Λέο, κι αυτό να γίνεται λίγο προτού ένας εκ των δύο, του πει να πέσει στο τέσσερα, και προτού ξεκινήσει να περνάει με λιπαντικό ένα τεράστιο και τρομακτικό butt plug, που στη συνέχεια χρησιμοποιεί ως όπλο. Κάποιες γυναίκες έφυγαν από την αίθουσα, αλλά ο σκηνοθέτης είχε πει, ότι αυτή η σκηνή ήταν απαραίτητη, τονίζοντας ότι είναι ειλικρινής. “Υπάρχουν πελάτες που σε αποκτηνώνουν και σου φέρονται σαν αντικείμενο, με τη δικαιολογία ότι σε πληρώνουν και ότι τους ανήκεις. Αυτό το βρίσκω τόσο βίαιο” , είχε σχολιάσει ο ίδιος.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η ταινία.

Δείτε το τρέιλερ:




Δες και αυτό!