Επική απάντηση σε ομοφοβική μαμά που πήρε τα παιδιά της από το μάθημα

14/08/2018
από

Μητέρα αποφάσισε να απομακρύνει τα παιδιά της από το μάθημα θεάτρου της σχολής του Michael Neri, επειδή ο ίδιος είναι gay.

Έτσι, του έστειλε ένα κείμενο, εξηγώντας τους λόγους, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι είναι χριστιανή.

Η απάντηση που της έδωσε ο Michael Neri ήταν επική!!

Στέλνει η μητέρα:

Γεια Michael,

Σε συνέχεια της συζήτησής μας αυτήν την εβδομάδα, αποφάσισα ότι [τα παιδιά μου] δε θα παρακολουθήσουν το μάθημα τη Δευτέρα. Έχετε πολύ μεγάλη φήμη, όσον αφορά τις παραστατικές τέχνες, γεγονός που με ενθάρρυνε να γράψω τα παιδιά μου στα μαθήματά σας. Πρόσφατα όμως, έμαθα για τον τρόπο ζωής σας και ως χριστιανή, δε μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου να επηρεαστούν από αντισυμβατικές ιδέες. Εμείς πιστεύουμε ότι ένας άνδρας πρέπει να παντρεύεται μία γυναίκα. Αναμένω να λάβω πίσω την κατάθεσή μου με επιταγή. Χαιρετισμούς.


Κι ο Michael Neri της απαντά το εξής:

“Γεια σας [το όνομά της],

Θα σας έλεγα ψέματα, αν έλεγα ότι δεν απογοητεύτηκα που άκουσα όλα αυτά. Καμαρώνω για τους μαθητές μου, που σέβονται και αγαπούν τους άλλους και έχουν πάθος για την ισότητα. Εσείς, απλά παραβιάζετε την οικογένειά μας. Απ’ όσο γνωρίζω, η σεξουαλικότητά μου δεν επηρεάζει την ικανότητά μου στη διδασκαλία, όπως δε θα επηρέαζε την ικανότητα ενός γιατρού, στο να θεραπεύσει ένα από τα παιδιά σας. Είμαι βέβαιος, ότι η υγεία των παιδιών σας θα αποτελούσε πρώτη σας προτεραιότητα σε μία επείγουσα κατάσταση, ή μήπως χρειάζεται να τσεκάρετε, πρώτα απ’ όλα, τον τρόπο ζωής του γιατρού, πριν από μία εγχείρηση, που θα κρίνει τη ζωή του παιδιού σας; Σας εύχομαι καλή τύχη στην αναζήτηση κάποιου κατάλληλου σχολείου θεάτρου, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, ωστόσο, από την εμπειρία μου σας μεταφέρω, ότι ένα θέατρο χωρίς gay άτομα είναι σαν τη μαγειρική χωρίς μπαχαρικά (απλά είναι η απόψή μου). Έχω ακούσει ότι το StageCoach έχει ξεκινήσει εγγραφές, αλλά όλοι γνωρίζουν, ότι εκεί οι δάσκαλοι φορούν διάφορα υφάσματα, κάτι που είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ήδη, πως απαγορεύεται από τη Βίβλο (Λευιτικό 19:19). Παρακαλώ, ελάτε να παρακολουθήσετε το Musical “Happy Days” , θα πετάξουμε και κομφετί στο φινάλε, αλλά σας παρακαλώ, να έχετε στο μυαλό σας, ότι αυτό δε θα γίνει για να διαφθείρουμε τον χριστιανικό τρόπο ζωής σας. Εμείς απλά αγαπάμε το γκλίτερ. Δυστυχώς, η κατάθεσή σας δεν μπορεί να επιστραφεί, αλλά μην ανησυχείτε, καθώς έχει γίνει ήδη δωρεά στο Stonewall, μία LGBT οργάνωση.

Χαιρετισμούς,
Michael” 




Δες και αυτό!