Ομοερωτικό βίντεο στη Ρωσία “ενθαρρύνει” τον κόσμο να ψηφίσει στις εκλογές

09/08/2018
από

Ένα (περίεργο) βίντεο, που έχει ως στόχο να ενθαρρύνει το κόσμο να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές στη Ρωσία, καταλήγει με δύο άνδρες να γδύνονται μαζί.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην επαρχία, με αφορμή τις σημερινές εκλογές στους δήμους της χώρας. Σ΄αυτό, παρακολουθούμε δύο άνδρες να συζητούν. Τους βλέπουμε να κάθονται σε ένα παγκάκι, να ανεβαίνουν σε ένα λεωφορείο, να κάθονται δίπλα δίπλα στα ουρητήρια και να φτάνουν τελικά σε ένα διαμέρισμα.

Στη συνέχεια του βλέπουμε να κατευθύνονται προς το υπνοδωμάτιο και να βγάζουν τα ρούχα. Ο ένας μάλιστα ξαπλώνει στο κρεβάτι με τα εσώρουχα του με τον άλλον να κλείνει την πόρτα, αφήνοντας την εντύπωση πως πρόκειται για ένα ζευγάρι που θα κοιμηθεί μαζί.

Αν και το βίντεο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα διαδίκτυο, οι δημιουργοί του παραμένουν άγνωστοι. Κάποιοι χρήστες των κοινωνικών μέσων πιστεύουν ότι η τοπική κυβέρνηση κρύβεται πίσω από αυτό.

https://www.facebook.com/activist.msk/videos/2230879233809016/

«Το μήνυμα σε αυτό το βίντεο είναι ότι αν δεν πάτε στις ψηφοφορίες, τότε είστε ομοφυλόφιλοι. Πόσο παιδαριώδες είναι όλο αυτό; “έγραψε ένας χρήστης στο Φacebook.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Ρωσία χρησιμοποιεί την αντί – gay προπαγάνδα για να ενθαρρύνει τον κόσμο να ψηφίσει.

Στις ομοσπονδιακές εκλογές του Μαρτίου, μια τηλεοπτική διαφήμιση προειδοποιούσε τους Ρώσους ότι εάν δεν ψηφίσουν, η χώρα θα μετατραπεί σε γκέι ουτοπία.

https://avmag.gr/85096/i-rosia-kali-ton-kosmo-na-psifisi-stis-ekloges-gia-na-mi-chriasti-na-filoxenisi-ena-gay-atomo/

Ο διευθυντής του Ρωσικού LGBT Δικτύου Μιχαήλ Τουμάσοφ, δήλωσε ότι το τελευταίο βίντεο αποτυπώνει μια ανησυχητική τάση στη Χώρα.

“Θεωρώ ότι αυτό το βίντεο αποτυπώνει μια νέα τάση χρήσης των LGBT+ ατόμων ώστε να αποτυπωθεί η εικόνα του αντικοινωνικού και ανεύθυνου ανθρώπου”.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!